«

»

Σεπ 22

Η ΕΛ.ΑΣ. πλήρωνε 350.000 ευρώ για κλειστά τμήματα και αστυνομικούς σταθμούς!

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο τα στοιχεία προέκυψαν κατά την προσπάθεια αναδιάρθρωσης που επιχειρείται στην ΕΛ.ΑΣ. με το κλείσιμο τμημάτων και σταθμών σε όλη την επικράτεις.
Τα χρήματα που εξοικονομούνται από τους σταθμούς και τα τμήματα που είχαν κλείσει αλλά τα ενοίκια πληρώνονταν κανονικά θα δοθούν για τη συντήρηση του στόλου περιπολικών και μηχανών της ΕΛ.ΑΣ. όπως είπε ο Γ.Γ. Του υπουργείου. Όπως επεσήμανε μάλιστα ο κ. Αναγνωστάκης ο ίδιος ανακάλυψε στον έλεγχο του έκανε 18 τέτοιους σταθμούς που ενώ ήταν ανενεργοί το δημόσιο συνέχιζε να πληρώνει ενοίκιο!

Στην ενημέρωση των αστυνομικών συντακτών για την αναδιάρθρωση στην ΕΛ.ΑΣ. από τον υπουργό Νίκο Τόσκα αποκαλύφθηκε πως περίπου 700 αστυνομικοί θα φύγουν από τη φύλαξη “υψηλών” προσώπων και θα διατεθούν σε τμήματα και υπηρεσίες με κενά στη στελέχωση, αλλά και στην ΟΠΚΕ σε ευαίσθητες περιοχές της Αττικής.
Μάλιστα στην επισήμανση του newsit.gr ότι για χρόνια ακούγεται πως θα μειωθεί η δύναμη των αστυνομικών των VIPs αλλά δεν γίνεται τίποτε, ο κ. Τόσκας απάντησε ότι το τηλέφωνό του χτυπάει συνεχώς καθώς κάποιοι προσπαθούν να παρέμβουν, ωστόσο, όπως υπογράμμισε, είναι αποφασισμένος να συνεχίσει και πως έχει δώσει εντολή ως τα τέλη του μήνα να ξεκινήσουν οι μετακινήσεις.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων