«

»

Σεπ 15

Τριήμερο φεστιβάλ Χαράς και Ενότητας στα Γιάννενα.

Η Χ.Ε.Ν. Ιωαννίνων σε συνεργασία με τον Σύλλογο ΑμεΑ Κυψέλη , την ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων, τη ΜΕΡΙΜΝΑ και τους Paguristas διοργανώνει τριήμερο φεστιβάλ Χαράς και Ενότητας στα Γιάννενα . Στις 23 , 24 και 25 Σεπτεμβρίου γιορτάζουμε τη διαφορετικότητα με δράσεις στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δημήτρης Χατζής » ( Παλαιά Σφαγεία ) . Μια πρωτοβουλία που εντάσσεται στο πρόγραμμα 40 + 1 ταξίδια για παιδιά που αφορά στο άρθρο 23 της Διεθνούς Σύμβασης του 1989 των Δικαιωμάτων του Παιδιού και αναφέρεται στο δικαίωμα των ατόμων με αναπηρία .

Οι δράσεις που περιλαμβάνει το φεστιβάλ είναι: εκθέσεις φωτογραφίας, εργαστήρια εικαστικών – πηλού, μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής και καραόκε , θεατρικές παραστάσεις , σεμινάριο για τη διαφορετικότητα για γονείς και εκπαιδευτικούς , ενημερωτική βιωματική ημερίδα .

Είσοδος ελεύθερη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων