«

»

Σεπ 14

Ιωάννινα:Η Παρουσία Του Κοσμεί Την Επιστήμη Και Την Κοινωνία.

Στην Ελλάδα έχουμε μάθει να στηρίζουμε ανθρώπους και μάλιστα πολιτικούς οι οποίοι είτε κατάγονται από πολιτικά τζάκια και πλούσιες οικογένειες,είτε υπόσχονται πράγματα που δεν μπορούν να υλοποιήσουν όταν εκλεγούν.
Μια από τις αιτίες που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε είναι και η στήριξή μας σε πρόσωπα που δεν έχουν και δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτε στον τόπο.
Χαρακτηριστική είναι η φράση πρώην προέδρου κοινότητας του Πωγωνίου ο οποίος θέλοντας να περιγράψει πολιτικό που και ο ίδιος ψήφισε είπε: ”Αυτός ούτε τα κορδόνια των παπουτσιών του δεν μπορεί να δέσει κι εμείς τον στείλαμε στη Βουλή”.
Υπάρχουν και λαμπροί άνθρωποι και επιστήμονες οι οποίοι δεν μπήκαν στη βουλή εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν κατάγονται από ”τζάκια”, δεν ξέρουν να λένε ψέμματα και το κυριότερο δεν είναι διατεθειμένοι να σκορπίσουν τους κόπους μιας ζωής για να εκλεγούν.
Τρανό παράδειγμα ο λαμπρός επιστήμονας,γιατρός χειρουργός αλλά πάνω απ όλα άνθρωπος κ.Φίλιππος Σιάκας.
Ενώ έλαβε αρκετές χιλιάδες ψήφους δεν κατάφερε να εκλεγεί γιατί του έλειπαν τα παραπάνω χαρακτηριστικά των επαγγελματιών πολιτικών και έτσι δεν έχει σκοπό να εκτεθεί ξανά.
Αυτοί που χάνουν από την πρόθεση αυτή του γιατρού είμαστε όλοι εμείς που συνεχίζουμε να τρώμε παραμύθι και μάλιστα να το καταπίνουμε αμάσητο.
Ο κ. Σιάκας έχει και την εργασία του αλλά και την κοινωνική αναγνώριση και το μόνο σίγουρο είναι ότι τυχόν αποχώρησή του από την πολιτική στερεί από την περιοχή την εκπροσώπηση που της αξίζει.

 

 

epirus-tv-news.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων