«

»

Σεπ 14

Δελτίο Τύπου σχετικά με την πρόσφατη συνάντηση του βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Τσίρκα, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Σε συνέχεια της πρόσφατης επίσκεψης στην Άρτα του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, συναντήθηκε μαζί του την Τετάρτη 7/9/2016 ο βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Τσίρκας.
Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η καλή συνεργασία για τα τοπικά ζητήματα, όπως αυτά τέθηκαν στον Αν. Υπουργό και στη διάρκεια της επίσκεψής του.
Μεταξύ άλλων συζητήθηκε εκτενώς το θέμα σχετικά με την κατάργηση των Τμημάτων Δικαστικού και Ελέγχου από τη Δ.Ο.Υ Άρτας και την ένταξή τους στη Δ.Ο.Υ Πρέβεζας.

Το Υπουργείο Οικονομικών εξετάζει σε θετική κατεύθυνση την επίλυση του προβλήματος με την επαναλειτουργία των εν λόγω τμημάτων στην Άρτα, προς όφελος των πολιτών της περιοχής μας και της εύρυθμης λειτουργίας της Δ.Ο.Υ Άρτας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων