«

»

Σεπ 13

Στα «μανταλάκια»…

Πολύ κακώς ο αν. υπουργός Υγείας Π. Πολάκης αποφάσισε να απαντήσει με ανάρτηση φωτογραφίας και σχολιασμό της στάσης της δημοσιογράφου του ALPHA.

Ακόμα κι αν με την ερώτησή της η συνάδελφος πήρε ταυτόχρονα συγκεκριμένη πολιτική θέση, ήταν και είναι δικαίωμά της.

Η Αριστερά και οι δημοσιογράφοι που ανήκουν στον χώρο της έχουν υποστεί σειρά επιθέσεων, προσβολών και συκοφαντιών όλο το διάστημα της οικονομικής κρίσης και ειδικά μετά τις εκλογικές νίκες του ΣΥΡΙΖΑ.

Από αισχρά και προφανώς καλά πληρωμένα δισέλιδα στις φυλλάδες της κλειδαρότρυπας με φωτογραφίες και ψέματα, μέχρι «βιογραφικά» μέσω κουτσομπολιών και κακόβουλων πληροφοριών που βαφτίστηκαν πορτρέτα ή πρόσωπα ή «όλη η αλήθεια» για τον τάδε ή τον δείνα δημοσιογράφο στα «σοβαρά» ΜΜΕ, πολλοί συνάδελφοι… κρεμάστηκαν στα μανταλάκια απλά και μόνο λόγω άποψης ή, ακόμα χειρότερα, λόγω στράτευσής τους στην Αριστερά.

Ομως οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί αυτής της αθλιότητας και οι δημοσιογράφοι που την αναπαράγουν είναι οι τελευταίοι που έχουν δικαίωμα να μιλούν για την

Α.Ψ.

efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων