Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Εβδομαδιαία αποτίμηση δράσεων πρόληψης και αντιμετώπισης της εγκληματικότητας



Σχέδιο ειδικών στοχευμένων δράσεων με τρεις βασικές κατευθύνσεις, υλοποιεί η Ελληνική Αστυνομία, με στόχο την πρόληψη, αποτροπή και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, της ενδοοικογενειακής βίας και της παραβατικότητας ανηλίκων, καθώς και τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας των πολιτών.

Έπεσαν οι μάσκες: «Δεν αλλάζουμε, δεν καταργούμε τις Πρέσπες»


Από τη μια μεριά η κυβέρνηση επιχειρεί σκόπιμα να προβάλει τη δεξιά πτέρυγα του κόμματος που πουλάει παραμύθια για κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών αντιμετωπίζοντας τους Ελληνες και τις Ελληνίδες ως ιθαγενείς, από την άλλη όμως ξεκαθαρίζει με τον πιο επίσημο τρόπο πως θα

Ο Κουτσομπόλης προτείνει..CLIMA PLUS - ΠΕΤΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ - στα Ιωάννινα.





CLIMA PLUS - ΠΕΤΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ


Οδός: Δ.Παπαρρηγοπούλου (Π.Βλαχόστρατα), Κάτω Μάρμαρα.-τκ.45500
Πόλη: Ιωάννινα

Τηλέφωνο: 2651049602
Κινητό Τηλ.: 6945754006
Fax: 2651049602
Website: CLIMA PLUS - ΠΕΤΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Ασφαλιστικό: Ερχονται νέα όρια συνταξιοδότησης – Αυξάνονται τα έτη




Περίπου 2,5 χρόνια ακόμα θα ισχύουν τα σημερινά όρια ηλικίας συνταξιοδότησης. Μέσα στο 2026 οι ηλικίες “εξόδου” στη σύνταξη θα αξιολογηθούν εκ νέου. Αν ο “αλγόριθμος” που συνδέει το προσδόκιμο ζωής μετά τα 65, με τα όρια ηλικίας δείξει ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές, τότε από το 2027 οι ηλικίες συνταξιοδότησης θα αλλάξουν.

Ανοιχτός διαγωνισμός «Βελτίωση – εκσυγχρονισμός αρδευτικών έργων ΤΟΕΒ Πεδιάδας Παραμυθιάς» με προϋπολογισμό 569.408,00€ με ΦΠΑ



Η Περιφέρεια Ηπείρου, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό [ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.)] για την ανάθεση του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΕΒ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ»

O Κουτσομπόλης προτείνει...Beeartist-Δημήτριος Πάντος-Πεδινή ... στα Ιωάννινα...






Beeartist-Δημήτριος Πάντος


Πεδινή στα Ιωάννινα...Ελλάδα 45500


til 694 900 4206




email info@beeartist.gr

Η αφρικανική σκόνη βλάπτει εκτός από την υγεία μας και το αυτοκίνητο μας



Από τις αχρηστευμένες μπουγάδες στα μπαλκόνια, τους (όχι και τόσο ανεξήγητους) πονοκεφάλους, την κακή διάθεση και τη δυσάρεστη οσμή της ίδιας της ατμόσφαιρας, τα τελευταία 24ωρα ο Αττικός ουρανός -και γενικότερα της χώρας όλης- έχει χάσει ακόμα και την υποψία του γαλάζιου, αναφέρει

Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Θρίλερ με την τύχη του Ιρανού προέδρου: Δεν μπορούν να εντοπίσουν το σημείο συντριβής του ελικοπτέρου


 

Αυξάνεται η αγωνία στο Ιράν για την τύχη του Ιρανού προέδρου Εμπραχίμ Ραΐσι το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ένα Agusta Bell 412 της ιρανικής Αεροπορίας συνετρίβη κατά τα φαινόμενα σε ορεινή και δύσβατη περιοχη.

Ο Κουτσομπόλης προτείνει..ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ Επιχειρήσεις Παιχνιδιών Α.Ε - στα Ιωάννινα.





ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ
Επιχειρήσεις Παιχνιδιών Α.Ε.


Πασχίδη Θωμά 42, Ιωάννινα, 45445, ΙΩΑΝΝΙΝΑ


ΤΗΛ:2651 028774
KIN : ✔️694 2010297 ✔️697 6600629


H Jason Αντιγόνη ξαναέγινε… Ιάσων Δούσης!



Το Jason-Antigone Dane, το πρώτο non binary άτομο στην Ελλάδα, υιοθέτησε εκ νέου το όνομα Ιάσων Δούσης και ξανασυστήθηκε. Υπενθυμίζεται πως.. είχε προσφύγει στην Δικαιοσύνη, προκειμένου να διαγραφεί το φύλο από την ταυτότητά του και να γίνεται αναφορά σε ουδέτερο γένος.

Με αυτον συζητα ο ΚΟΥΛΗΣ....Αμετανόητος ο Ρ.Τ.Ερντογάν για την Γενοκτονία των Ποντίων: «Έτσι έβαλε ο Κεμάλ το πρώτο τούβλο για την σημερινή Τουρκία»



Αμετανόητος εμφανίστηκε στο μήνυμα του ο Ρετζέπ Ταγίp Ερντογάν, την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων για τους Έλληνες γιατί θεωρεί.. ότι οι χιλιάδες που σφαγιάστηκαν ήταν το “πρώτο τούβλο” για να γίνει η σημερινή Τουρκία.

Το 60% των θέσεων εργασίας στην EE είναι εκτεθειμένες στην Α.Ι.! – Θα δουν μειώσεις ακόμα και εξειδικευμένοι Τονίζουν όμως ότι θα αυξηθεί το ΑΕΠ



Αύξηση του παγκόσμιου ΑΕΠ κατά 7% σε μία 10ετία θα επιφέρει η δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη (generative AI), σύμφωνα με εκτίμηση που επικαλείται ο ΟΟΣΑ στην τελευταία έκθεσή του για την ψηφιακή οικονομία (Digital Economy Outlook) αλλά την ίδια στιγμή το ΔΝΤ αποκαλύπτει ότι το 60%

O Κουτσομπόλης προτείνει...Κάνδαυλος ... στα Ιωάννινα...





Κάνδαυλος


Ψητοπωλείο - Κρεατοφαγείο


Τηλ: 2651070660


Αβέρωφ 87 - 89
Ioánnina, Greece, 45444

Ποιος θυμάται τη ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ των Ελλήνων στα Σκόπια η οποία καταγράφηκε την περίοδο 1989-93;



Δεν εκπλήσσομαι από τις επίσημες αναφορές της νέας Προέδρου των Σκοπίων σε “Μακεδονία”χωρίς τον όρο: Βόρεια. Το VMRO- DPMNE που κέρδισε τις... Προεδρικές και Βουλευτικές εκλογές είχε ήδη προαναγγείλει ότι θα χρησιμοποιεί μόνο το όνομα Μακεδονία χωρίς γεωγραφικό προσδιορισμό.

Υπερκέρδη: ρεκόρ προς όφελος για τράπεζες και διυλιστήρια - 1,05 δισ. ευρώ ή άνοδος 33,5% στα καθαρά κέρδη των 4 συστημικών τραπεζών εξαιτίας των αυξημένων επιτοκίων και των προμηθειών που πληρώνουν οι πελάτες τους




Προς νέα «ουρανοκατέβατα» κέρδη οδεύουν φέτος οι ελληνικές τράπεζες και τα διυλιστήρια, με την κυβέρνηση να αρνείται να φορολογήσει τα υπερκέρδη αυτά ώστε να λάβει μέτρα κατά της ακρίβειας. Το γεγονός αυτό καθιστά επιτακτική την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για φορολόγηση αυτών των έκτακτων κερδών με συντελεστή 90%.

O Κουτσομπόλης προτείνει...Γεύσεις Φούρνου Έξαρχος ... στα Ιωάννινα...





Γεύσεις Φούρνου Έξαρχος


Δόμπολη 31 - 45332 Ιωάννινα


τηλ: 2651 002106




email : exarhosbakery@gmail.com

Κοινωνικός Τουρισμός 2024 για 50.000 δικαιούχους: Ποια προγράμματα τρέχουν, ποιους αφορούν




Διευρύνεται το πρόγραμμα κοινωνικού και ιαματικού τουρισμού που υλοποιείται από το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας μέσω του ΟΠΕΚΑ και που απευθύνεται στους δικαιούχους του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ), έτους 2024.

Ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. σε σκάνδαλο «μαμούθ!».... Συμμετείχε στη«βιομηχανία» έκδοσης βεβαιώσεων σε βάρος πατεράδων που δήθεν «κακοποιούσαν» τα παιδιά τους




Γυναίκα ψυχολόγος και μάλιστα αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα για τη «βιομηχανία» ψευδών βεβαιώσεων σε βάρος πατεράδων που δήθεν «κακοποιούσαν» τα παιδιά τους. Και... αυτό ασφαλώς με την προτροπή συγκεκριμένων δικηγορικών γραφείων στα οποία κατέφευγαν με το αζημίωτο μητέρες που ήταν σε διάσταση με τους συζύγους τους και διεκδικούσαν όχι μόνο την επιμέλεια των παιδιών, αλλά και υψηλές διατροφές.

Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Ο Κουτσομπόλης προτείνει..CLIMA PLUS - ΠΕΤΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ - στα Ιωάννινα.




CLIMA PLUS - ΠΕΤΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ


Οδός: Δ.Παπαρρηγοπούλου (Π.Βλαχόστρατα), Κάτω Μάρμαρα.-τκ.45500
Πόλη: Ιωάννινα


Τηλέφωνο: 2651049602
Κινητό Τηλ.: 6945754006
Fax: 2651049602
Website: CLIMA PLUS - ΠΕΤΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

Το πρώιμο σύμπτωμα του εμφράγματος που οι περισσότεροι αγνοούν, σύμφωνα με τους καρδιολόγους




Εκτός από τον πόνο στο στήθος, υπάρχει και ένα άλλο σύμπτωμα του εμφράγματος που οι περισσότεροι αγνοούν.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC), οι καρδιακές παθήσεις αποτελούν την κύρια αιτία θανάτου τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τέλος το χάρτινο δίπλωμα οδήγησης – Πώς θα βγάλετε το πλαστικό



Παρελθόν θα είναι σε λίγο καιρό το ροζ χάρτινο δίπλωμα οδήγησης. Όσοι οδηγούν, οφείλουν να έχουν δίπλωμα οδήγησης, δηλαδή το έγγραφο που.. πιστοποιεί ότι πληρούνται τα απαραίτητα κριτήρια για να συνυπάρξει κανείς με τους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δικτύου, δίχως να διαταράσσει την οδική ασφάλεια.

Ο Κουτσομπόλης προτείνει..qbazaar - στα Ιωάννινα


qbazaar


Αβέρωφ 97 Ιωάννινα


τηλέφωνο : 6946760185


email - qkiou.1992@gmail.com


eshop : qbazaar.gr




Ψηφιακό σχολείο: Πώς θα γίνονται τα μαθήματα - H ενημέρωση γονέων για βαθμολογίες και απουσίες - Τι είναι το Ψηφιακό Σχολείο και πώς θα λειτουργεί




Ψηφιακές φροντιστηριακές παραδόσεις για τους μαθητές όλων των τάξεων, ψηφιακά μαθήματα σε μαθητές απομακρυσμένων περιοχών και ηλεκτρονική πλατφόρμα ενημέρωσης των γονέων για τις επιδόσεις των παιδιών τους και τη σχολική δραστηριότητα περιλαμβάνει το νέο Ψηφιακό Σχολείο που

Οκτώ διεθνείς «καμπάνες» για την κυβέρνηση Μητσοτάκη



Mπορεί ο πρωθυπουργός να θεωρεί ότι η κυβέρνησή του έχει βάλει τη χώρα στον δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου, όμως η πραγματικότητα είναι αντιστρόφως ανάλογη, καθώς το τελευταίο τρίμηνο απανωτές εκθέσεις διεθνών οργανισμών, ψηφίσματα και δημοσιεύματα ξένων μέσων που η Ν.Δ. και οι υποστηρικτές της στον εγχώριο Τύπο κρύβουν… κάτω από το χαλί φωτίζουν τα σκοτεινά σημεία της «γαλάζιας» διακυβέρνησης και αποδομούν τα κυβερνητικά «επιτεύγματα».

Ο Κουτσομπόλης προτείνει ... PIZZERIA BIRRERIA DAMIANI L'ARTISTA... στα Ιωάννινα.





PIZZERIA BIRRERIA DAMIANI


Τα απερίγραπτα γευστικά ταξίδια συνεχίζονται στην PIZZERIA BIRRERIA DAMIANI L'ARTISTAItalian cuisine & art
εδώ και μια δεκαετία παντρεύουμε τη µαγειρική µε την… τέχνη!


ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
1:00 μμ 1:00


Κατσαρή 11, Ιωάννινα 454 44


τηλ 2651 302113


lartistadamiani@hotmail.com


https://www.damiani-lartista.com/

ΑΥΞΗΣΗ 41%! ΗΤΑΝ «παρένθεση» οι χαμηλές τιμές στο ρεύμα...



Οι αυξήσεις 41% σε έναν μήνα στο Χρηματιστήριο Ενέργειας και ο ρόλος των ΑΠΕ
Και ξαφνικά τις τελευταίες ημέρες του Μαΐου οι τιμές ηλεκτρικής ενέργειας.. στο Χρηματιστήριο Ενέργειας θύμισαν μέρες ενεργειακής κρίσης. Όχι ακριβώς της περιόδου 2022 οπότε και η μέση χονδρεμπορική τιμή ήταν στα 200 και πλέον ευρώ ανά MWh (Μεγαβατώρα) αλλά στα επίπεδα του δεύτερου εξαμήνου του 2023 και του Ιανουαρίου του 2024.

Το Ισραήλ απαντά στην Τουρκία: Καταργεί τη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου και αυξάνει τους δασμούς στις εισαγωγές ως αντίποινα



Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμόριτς δήλωσε την Πέμπτη ότι το Ισραήλ θα καταργήσει τη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την.. Τουρκία και θα επιβάλει δασμούς 100% σε άλλες εισαγωγές από την Τουρκία ως αντίποινα για την απόφαση του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν να σταματήσει τις εξαγωγές στο Ισραήλ.

O Κουτσομπόλης προτείνει...ΚΟΛΟΚΑΣ Ενεργειακές Εστίες - Τζάκια ... στα Ιωάννινα...





ΚΟΛΟΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ


Ενεργειακές Εστίες - Τζάκια






Τσιριγώτη 23 Ιωάννινα


Τηλ:Εργοστασιο : 26510 23749


Έκθεση : 26510 25504, κιν: 6945567885

BRICS: Ετοιμαστείτε για οικονομική βόμβα με συμμετοχή Elon Musk - Και το όνομα αυτού... The Unit



Ετοιμαστείτε για αυτό που μπορεί να είναι η γεωοικονομική βόμβα του 2024: την έλευση ενός αποκεντρωμένου νομισματικού οικοσυστήματος.

Ο λόγος για το The Unit, μια ιδέα που έχει ήδη συζητηθεί από την ομάδα εργασίας για τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και τις επενδύσεις του Επιχειρηματικού Συμβουλίου BRICS+ και έχει στόχο να καταστεί επίσημη πολιτική του μπλοκ από το 2025.

Άμεση εξιχνίαση ληστείας στην Άρτα Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο ημεδαπές



Άμεση ήταν η εξιχνίαση ληστείας που έλαβε χώρα προχθές (16-05-2024) το βράδυ στην πόλη της Άρτας.

Για την υπόθεση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας ταυτοποίησαν δύο ημεδαπές (εκ των οποίων η μία ανήλικη), οι οποίες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στην Άρτα.

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Ο Κουτσομπόλης προτείνει..ΒΑΓΙΑΣ Ι Κ Ε - Πέτρα Κατσικάς - στα Ιωάννινα.




ΒΑΓΙΑΣ ΙΚΕ


Πέτρα Κατσικάς Ιωάννινα, Τ.Κ. 45550


Τηλέφωνο 2651094455




email : info@vagias-transport.gr


Η Εταιρεία - ΒΑΓΙΑΣ ΙΚΕ


ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ …


LOGISTICS - ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ - ΔΙΑΝΟΜΕΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Συνελήφθη ημεδαπός στα Ιωάννινα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας


Συνελήφθη σήμερα (17-05-2024) μετά τα μεσάνυχτα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο Δήμος Βερύκιος ισοπεδώνει τους «προστάτες» του Γεραπετρίτη... Είναι πρωτοφανής εκτροπή!


Ο δήθεν συντάκτης του Protagon «χτύπησε» ξανά. Με φωτογραφία του Γιώργου Γεραπετρίτη επιτέθηκε στον Δήμο Βερύκιο πλέκοντας, παράλληλα, το εγκώμιο του.. διορισμἐνου από το Μαξίμου Mr ελληνική διπλωματία και… κομάντο του Κυριάκου Μητσοτάκη για όλες τις «επικίνδυνες αποστολές».

O Κουτσομπόλης προτείνει...Beeartist-Δημήτριος Πάντος-Πεδινή ... στα Ιωάννινα...





Beeartist-Δημήτριος Πάντος


Πεδινή στα Ιωάννινα...Ελλάδα 45500


til 694 900 4206




email info@beeartist.gr

Aφίχθη σήμερα στις 10:20 στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων η πρώτη πτήση charter από το Γκέτεμποργκ, για λογαριασμό του τουριστικού κολοσσού Apollo.


Το ενδιαφέρον του ταξιδιωτικού γραφείου παραμένει σταθερό τα τελευταία χρόνια και έτσι, από τις σήμερα και μέχρι τις 14 Οκτωβρίου, τα Ιωάννινα θα συνδέονται απευθείας με τη Στοκχόλμη, το Γκέτεμποργκ, τη Κοπεγχάγη, το Μπιλούντ αλλά και με το Όσλο που πέρυσι δεν υπήρχε.

Η ΕΡΤ! «Κόβει» την Μαρίνα Σάττι μετά την κυβερνητική δυσαρέσκεια για το ...χασμουρητό



Στο «κόψιμο» της Μαρίνας Σάττι ακόμη και από τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της στην ΕΡΤ φαίνεται πως προχωρά η διοίκηση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης στον.. απόηχο της δυσαρέσκειας που εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, για τα χασμουρητά της εκπροσώπου μας στην Eurovision κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης της Ισραηλινής τραγουδίστριας.

Ο Κουτσομπόλης προτείνει..ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ Επιχειρήσεις Παιχνιδιών Α.Ε - στα Ιωάννινα.




ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ
Επιχειρήσεις Παιχνιδιών Α.Ε.


Πασχίδη Θωμά 42, Ιωάννινα, 45445, ΙΩΑΝΝΙΝΑ


ΤΗΛ:2651 028774
KIN : ✔️694 2010297 ✔️697 6600629


Επίσκεψης πραγματοποίησαν σήμερα στο ΚΕΠ Δελβινακίου, οι μαθητές της Γ’ Τάξης του Γυμνασίου Δελβινακίου.



Για τη λειτουργία και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στους δημότες από τα ΚΕΠ ενημερώθηκαν οι μαθητές της Γ’ Τάξης του Γυμνασίου Δελβινακίου κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησαν σήμερα στο ΚΕΠ Δελβινακίου, με τη συνοδεία της καθηγήτριας κ. Μαρίας Γραμμόζη.

Οι λογιστές προειδοποιούν 1,3 εκατ. φορολογούμενους: Προσέξτε τις «προκάτ» δηλώσεις



Μπορεί 1,3 εκατ. μισθωτοί και συνταξιούχοι να απαλλάσσονται φέτος από τον πονοκέφαλο της φορολογικής δήλωσης καθώς η όλη διαδικασία θα γίνει από την ΑΑΔΕ ωστόσο δεν πρέπει να εφησυχάζουν καθώς ακόμη και η αυτόματη υποβολή κρύβει πολλές «παγίδες».

Ο Κουτσομπόλης προτείνει.. Οι Βλάχοι - στα Ιωάννινα.





Οι Βλάχοι - στα Ιωάννινα


ΜΗΤΡΟΠΌΛΕΩΣ 3 Ιωάννινα






Delivery τηλ 2651 070021

ΑΘΗΝΑ! ΑΣΤΕΓΟΣ πέθανε μόνος (στην Πανόρμου) και δεν θα το μαθαίναμε ποτέ...



Νεκρός βρέθηκε ένας 63χρονος άστεγος άνδρας, το μεσημέρι της Πέμπτης (09/05) και παραλίγο να μην το μάθουμε ποτέ, όπως δυστυχώς θα συμβαίνει με δεκάδες θανάτους αστέγων κάθε χρόνο. Ο 63χρονος, είχε αφήσει την τελευταία του πνοή ώρες πριν τον εντοπισμό του.Αίσθηση δε προκαλεί, ότι παρότι ο άνθρωπος είχε πεθάνει σε έναν κεντρικό δρόμο της Αθήνας, πέρασμα για τους βιαστικούς

Στο Σύνταγμα οι αστυνομικοί...




Έστησαν αντίσκηνα στηλιτεύοντας τις πολιτικές Χρυσοχοΐδη...

Σε μια πρωτόγνωρη διαμαρτυρία στο Σύνταγμα προχώρησαν αστυνομικοί, το πρωί..της Παρασκευής (17/5), οι οποίοι καταγγέλλουν τη φτωχοποίησή τους και εξαπολύουν πυρά κατά της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Ο Κουτσομπόλης προτείνει..KIOSK ΨΙΛΙΚΑ - ΚΑΦΕ - ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΣΦΗΚΑΣ.Λ.ΜΙΧΑΗΛ - στα Ιωάννινα.





KIOSK


ΨΙΛΙΚΑ - ΚΑΦΕ - ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΣΦΗΚΑΣ.Λ.ΜΙΧΑΗΛ - στα Ιωάννινα.


ΒΗΛΑΡΑ 56 ΙΩΑΝΝΙΝΑ


ΤΗΛ : 26510-36117

Σπάει στα δύο ο «καύσωνας» και διαρκεί πιο πολλές μέρες: Οι περιοχές με πολλή αφρικανική σκόνη


 

Σε τροχιά «καύσωνα» και αφρικανικής σκόνης βρίσκεται η μισή χώρα, με τα φαινόμενα να διαρκούν περισσότερο από ότι υπολογιζόταν τελικά. Ο υδράργυρος θα ανέβει έως τους 34 - 35 και ίσως τοπικά τους 39 βαθμούς Κελσίου στην Κρήτη, ενώ η αφρικανική σκόνη θα δείξει το «σκληρό πρόσωπό» σήμερα, αλλά και το Σαββατοκύριακο.

Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής τη Δευτέρα 20 Μαΐου, ώρα 13.00 στο κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα Καλπακίου




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74Α του Ν.3852/2010 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει (άρθ. 9 του Ν.5056/2023) και το υπ. αρ. 1/03-01-23 πρακτικό του Δημοτικού Συμβουλίου Πωγωνίου περί εκλογές των μελών της, όπως αρμοδίως επικυρώθηκε, σας καλούμε να προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στις 20 Μαΐου 2024, ημέρα

O Κουτσομπόλης προτείνει... Leonidas Bakery SNACKS &COFFEE ... στα Ιωάννινα...






Leonidas Bakery SNACKS & COFFEE


Leoforos Dodonis 173 455 00 Ιωάννινα


til: 2651 048850






Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Τέμπη: Για εκτροχιασμό πριν τη σύγκρουση των τρένων κάνει λόγο έκθεση εμπειρογνωμόνων που όρισαν συγγενείς των θυμάτων




«Φωτιά» είναι η έκθεση τεχνικών εμπειρογνωμόνων που όρισαν κάποιοι συγγενείς των θυμάτων για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για μία έκθεση 75 σελίδων στην οποία οι τεχνικοί εμπειρογνώμονες καταθέτουν 30 νέα στοιχεία για τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου του 2023, όταν 57 συμπολίτες μας, στην πλειοψηφία τους νεαρά άτομα, έχασαν τη ζωή τους.

Αθωώθηκαν μοναχοί στον Βόλο για διασπορά ψευδών ειδήσεων την περίοδο της πανδημίας



O ηγούμενος, τρεις αρχιμανδρίτες και ένας ιερομόναχος της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδας Πηλίου αθωώθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για την κατηγορία της.. διάδοσης ψευδών ειδήσεων σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού.

Ο Κουτσομπόλης προτείνει..CLIMA PLUS - ΠΕΤΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ - στα Ιωάννινα.





CLIMA PLUS - ΠΕΤΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ


Οδός: Δ.Παπαρρηγοπούλου (Π.Βλαχόστρατα), Κάτω Μάρμαρα.-τκ.45500
Πόλη: Ιωάννινα


Τηλέφωνο: 2651049602
Κινητό Τηλ.: 6945754006
Fax: 2651049602
Website: CLIMA PLUS - ΠΕΤΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

Temu: Πανευρωπαϊκός συναγερμός για μη ασφαλή προϊόντα



Η κινεζική διαδικτυακή πλατφόρμα “Temu” δεν τηρεί την Ευρωπαϊκή νομοθεσία για την ασφάλεια των καταναλωτών.

Αυτό διαπίστωσαν 17 Ευρωπαϊκές Ενώσεις..Καταναλωτών- μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καταναλωτών (BEUC)- μεταξύ των οποίων και η ΕΚΠΟΙΖΩ, οι οποίες κατέθεσαν σήμερα καταγγελίες στις αρμόδιες εθνικές εποπτικές Αρχές, κατά της ταχέως αναπτυσσόμενης στην Ευρώπη κινεζικής διαδικτυακής αγοράς Temu.