Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη ημεδαπός στην Άρτα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.



Συνελήφθη χθες (26-02-2024) το πρωί σε περιοχή της Άρτας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

O Κουτσομπόλης προτείνει...Κάνδαυλος ... στα Ιωάννινα...




Κάνδαυλος

Ψητοπωλείο - Κρεατοφαγείο

Τηλ: 2651070660

Αβέρωφ 87 - 89
Ioánnina, Greece, 45444

Τέλος τα κινητά στα σχολεία-Οι ποινές




Νέα αυστηρότερα μέτρα για την απαγόρευση των κινητών στα σχολεία εξετάζει το υπουργείο Παιδείας. Αφορμή αποτέλεσαν τα πρόσφατα περιστατικά bullying που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Πλέον, όσοι μαθητές αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με τα οποία εκθέτουν ή διακωμωδούν συμμαθητές τους κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου, θα τιμωρούνται με οριστική αποβολή από το σχολείο τους.

Πόρισμα Βoυρλιώτη: Πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες ξέπλυναν 1 δισ. ευρώ!



Το μεγαλύτερο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού, που δρα στην χώρα μας από το 2012, αποκάλυψε η έρευνα του Προέδρου της Αρχής Ξεπλύματος, επίτιμου.. αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη.

Η “Δίκη στο Open” αποκάλυψε ότι η δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, το 2018, στην Βούλα, ήταν η άκρη του νήματος, για την αποκάλυψη του κυκλώματος, που δρούσε σε πανελλήνια κλίμακα.

O Κουτσομπόλης προτείνει...Beeartist-Δημήτριος Πάντος-Πεδινή ... στα Ιωάννινα...





Beeartist-Δημήτριος Πάντος

-Πεδινή στα Ιωάννινα...Ελλάδα 45500

til 694 900 4206


email info@beeartist.gr

EY-Parthenon: Οι δέκα κορυφαίες γεωπολιτικές εξελίξεις για το 2024 – Πώς θα επηρεάσουν το παγκόσμιο σύστημα ;




Τις δέκα κορυφαίες γεωπολιτικές εξελίξεις που θα επηρεάσουν την πορεία του κόσμου το 2024 εντοπίζει η τελευταία έκδοση της τακτικής έκθεσης 2024 «Geostrategic Outlook» της EY-Parthenon, που αποτελεί το τμήμα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών της πολυεθνικής Ernst & Young και εστιάζει στις κυριότερες μετασχηματιστικές τάσεις του νέου έτους.

Όπως σημειώνεται, οι εντεινόμενοι γεωπολιτικοί ανταγωνισμοί σε ένα πολυπολικό παγκόσμιο σύστημα με αυξημένο αριθμό στρατηγικών παικτών, θα υποχρεώσουν κυβερνήσεις και επιχειρήσεις να δώσουν

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο που βάζει τέλος στους αεροψεκασμούς χημικών στο Τένεσι




Το νέο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στο Τένεσι απαγορεύει «την σκόπιμη έγχυση, απελευθέρωση ή διασπορά, με οποιοδήποτε μέσο χημικών, χημικών ενώσεων, ουσιών ή συσκευών εντός των συνόρων του κράτους, που έχει ρητό σκοπό να επηρεάσει τη θερμοκρασία, τον καιρό ή την ένταση του ηλιακού φωτός».

Ο Κουτσομπόλης προτείνει..ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ Επιχειρήσεις Παιχνιδιών Α.Ε - στα Ιωάννινα.





ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ Επιχειρήσεις Παιχνιδιών Α.Ε.


- Πασχίδη Θωμά 42, Ιωάννινα, 45445, ΙΩΑΝΝΙΝΑ


- ΤΗΛ:2651 028774 -
KIN : ✔️694 2010297 ✔️697 6600629


Σφοδρή επίθεση της Μόσχας προσωπικά κατά Κ.Μητσοτάκη για όπλα στην Ουκρανία & περιφρόνηση του ρωσικού ρόλου στο 1821


 

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ελληνική κυβέρνηση για τον αποκλεισμό των Ρώσων διπλωματών από τις εκδηλώσεις για την εθνική εορτή της.. 25ης Μαρτίου, αλλά και την αποστολή όπλων των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Ουκρανία, έκανε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μ.Ζαχάροβα, κλιμακώνοντας την ρητορική της Μόσχας κατά της Αθήνας.

«Εφημερίδα των Συντακτών»: Τα αυθεντικά ηχητικά από τα Τέμπη και η επίμαχη φράση που λείπει



Τα δύο «αυθεντικά ηχητικά ντοκουμέντα» από την τραγωδία των Τεμπών, δημοσιεύει η «Εφημερίδα των Συντακτών», με φόντο την αποκάλυψη της εφημερίδας «Το Βήμα», που κάνει λόγο για αλλοίωση των διαλόγων μεταξύ του σταθμάρχη Λάρισας και του μηχανοδηγού του μοιραίου Intercity το βράδυ του σιδηροδρομικού δυστυχήματος. Η αποκάλυψη έχει προκαλέσει πολιτική θύελλα, ενώ αύριο

Ο Κουτσομπόλης προτείνει..CLIMA PLUS - ΠΕΤΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ - στα Ιωάννινα.





CLIMA PLUS - ΠΕΤΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ


Οδός: Δ.Παπαρρηγοπούλου (Π.Βλαχόστρατα), Κάτω Μάρμαρα.-τκ.45500
Πόλη: Ιωάννινα


Τηλέφωνο: 2651049602
Κινητό Τηλ.: 6945754006
Fax: 2651049602
Website: CLIMA PLUS - ΠΕΤΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

Οι Ρώσοι λένε ότι Αμερικανοί, Ουκρανοί και τζιχανιστές του ΙSIS είχαν μυστική συνάντηση στην Συρία



Οι Ρώσοι αποκαλύπτουν πως υπήρξε συνάντηση μεταξύ Αμερικανών αξιωματούχων, τζιχαντιστών του ISIS και Ουκρανών στην Συρία λίγες ημέρες.. πριν από την τρομοκρατική επίθεση στο «Crocus City Hall» στην Μόσχα.

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Μήνυμα σοκ Ρωσίας: H Ουκρανία θα εξαφανιστεί, παράδοση άνευ όρων - Προέλαση στο Chasiv Yar – Χωρίς στόχο 40 Storm Shadow



Το τρομοκρατικό χτύπημα της Ουκρανίας και των ΗΠΑ στο Δημαρχείο Crocus της Μόσχας θα αποτελεί σημείο καμπής στην Ουκρανική σύγκρουση…

Οι Ουκρανοί εν μέσω σοκ στην Ρωσική κοινωνία με σχεδόν 143 νεκρούς επιχείρησαν επίθεση στην Σεβαστούπολη της Κριμαίας με 40 πυραύλους Storm Shadow αλλά το αποτέλεσμα ήταν ασήμαντα χτυπήματα…

O Κουτσομπόλης προτείνει... Αθανασόπουλος - Χαρτικά ... στα Ιωάννινα...





Αθανασόπουλος - Χαρτικά


Πυρσινέλλα 1, 45332 Ioánnina


τηλ : 2651 032155


email : eathana1@gmail.com

Ταυτοποιήθηκε, ημεδαπή, η οποία εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής


Ταυτοποιήθηκε, ύστερα από έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ημεδαπή, η οποία κατηγορείται ότι εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής, που έλαβε χώρα προχθές (23-03-2024) το πρωί στην Άρτα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, η κατηγορούμενη, μαζί με ακόμη δύο άγνωστες συνεργούς της,

Αυτός είναι ο βρόμικος εκλογικός στρατός του Κυριάκου Μητσοτάκη – Έτσι πήρε το 41%


 

Τον Ιανουάριο του 2023 ο ιστότοπος newsbomb.gr δημοσιεύει ένα ρεπορτάζ με τίτλο «Σκάνδαλο Majoritas: To Μαξίμου χρησιμοποιεί... ευαίσθητα προσωπικά μας δεδομένα για πολιτικές καμπάνιες».

Στο εν λόγω ρεπορτάζ, το οποίο δίνει υπόσταση σε φήμες που υπήρχαν για ρουμανική εταιρεία που χρησιμοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να κάνει καμπάνιες προσωπικής στόχευσης,

O Κουτσομπόλης προτείνει...Γεύσεις Φούρνου Έξαρχος ... στα Ιωάννινα...





Γεύσεις Φούρνου Έξαρχος


Δόμπολη 31 - 45332 Ιωάννινα


τηλ: 2651 002106




email : exarhosbakery@gmail.com

Άνω των 150% οι αυξήσεις σε ένα χρόνο στα οπωροκηπευτικά




Το 150% έχουν ξεπεράσει οι αυξήσεις στη χονδρική οι τιμές των οπωροκηπευτικών μέσα σε έναν χρόνο με αποτέλεσμα η ακρίβεια και οι τιμές στις λαϊκές αγορές να έχουν φτάσει στα ύψη.

Οι καταναλωτές ψωνίζουν με μέτρο και επιλέγουν τις μεσημεριανές ώρες για να πετύχουν χαμηλότερες τιμές.

Γιατί γιορτάζουμε την επανάσταση του 1821 την 25η Μαρτίου αφού είχε ξεκινήσει νωρίτερα;.... Η ιστορική αλήθεια και ο συμβολισμός



Η 25η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως η ημέρα έναρξης της επανάστασης των Ελλήνων το 1821. Τον ξεσηκωμό του έθνους ενάντια στον Οθωμανικό ζυγό, ο οποίος κρατούσε.. κάτι λιγότερο από 400 χρόνια.

Τι πραγματικά όμως συνέβη εκείνη την ημέρα; Πέρα από μερικές ασήμαντες μάχες, τίποτα το αξιοσημείωτο. Κανένα πολεμικό γεγονός με σημασία για το μέλλον του αγώνα, ούτε καν το η

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Όλη η δικογραφία και το νέο φιάσκο της ΕΛΑΣ! Από τους 6 συλληφθέντες για το κύκλωμα μαστροπείας ελεύθεροι οι 5 με αστείες χρηματικές εγγυήσεις. «Τσούφια» η δικογραφία αφού τα μέλη της ομάδας που συμπεριλαμβανόντουσαν στο διαβιβαστικό της ασφάλειας έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα για την αθωότητα τους και πήγαν σπίτι τους.



edolio5 team
Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία της σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων η 25χρονη Μαρία, η οποία κατηγορείται ότι είναι ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας, τα μέλη του οποίου εξέδιδαν ανήλικες.
Αντίθετα, ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν τέσσερις κατηγορούμενοι της

ΕΦΚΑ: Περίθαλψη και για χρέη έως …100 ευρώ





Με άρθρο που συμπεριλαμβάνεται στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας με τίτλο «Δράσεις δημόσιας υγείας – Ρυθμίσεις για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας» προβλέπεται η χορήγηση ασφαλιστικής ικανότητας σε όσους έχουν καθυστερούμενες, ή ληξιπρόθεσμες ή βεβαιωμένες οφειλές μέχρι του ποσού των 100 ευρώ στον e-ΕΦΚΑ, προκειμένου να έχουν πρόσβαση και σε ιδιωτικούς παρόχους υγείας, ιατρούς, διαγνωστικά κέντρα και ιδιωτικές κλινικές.

Κάτι ετοιμάζουν - Το Δημόσιο μετρά για πρώτη φορά την περιουσία του - Από έπιπλα και καρέκλες μέχρι υποβρύχια και τανκς


 

Στην πλήρη καταγραφή της περιουσίας του προχωράει για πρώτη φορά το ελληνικό κράτος συστήνοντας ειδικό μητρώο με... συνεχή ενημέρωση για τις αλλαγές και το ύψος της αξίας των πάγιων στοιχείων.

Η απογραφή περιλαμβάνει από έπιπλα, γραφεία , καρέκλες και κτίρια μέχρι μηχανήματα, πλωτά και μεταφορικά μέσα ,σιδηροδρομικές άμαξες, αεροσκάφη, υποβρύχια, πολεμικά πλοία, φρεγάτες, στρατιωτικά αεροσκάφη, τανκς, πυραύλους και εκτοξευτήρες.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Γκάζι» για νέες αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας από το υπουργείο Οικονομικών - Κλιμακωτά πρόστιμα για τους εκπρόθεσμους



Ανατροπές στο καθεστώς των οχημάτων από το 2025 με αλλαγές στο ύψος των τελών για 5.423.700 ιδιοκτήτες οχημάτων και νέο ποινολόγιο για τις... περιπτώσεις εκπρόθεσμης πληρωμής σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών με την συγκρότηση ειδικής ομάδας εργασίας.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Ένα βήμα πριν την «κήρυξη πολέμου» της Ρωσίας στην Ελλάδα: Σφοδρή επίθεση με στοχοποίηση ειδικά της Αθήνας από την Μόσχα



Στα «άκρα των άκρων» οδηγούνται οι ελληνορωσικές σχέσεις με το Κρεμλίνο να εξαπολύει νέα σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης.. Μητσοτάκη σε σημείο που να διερωτάται κάποιος τι θα συμβεί στην Ελλάδα αν η Ρωσία επικρατήσει στην Ουκρανία και ειδικά αν στην Ουάσιγκτον υπάρξει κυβερνητική αλλαγή και έρθει στην εξουσία ο Ν.Τραμπ. Και οι νοούντες νοήτωσαν.

O Κουτσομπόλης προτείνει... ΣΙΑΤΡΑΣ Υδραυλικά - Θέρμανση ... στα Ιωάννινα...





ΣΙΑΤΡΑΣ

Υδραυλικά - Θέρμανση - Κλιματισμός - Ηλιακά Συστήματα - Αντλίες Θερμότητας

- Γ.Παπανδρεου 72 - Ιωάννινα 45444

- τηλ : 26510 29707

Επιχειρησιακές δράσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε ολόκληρη την επικράτεια για την πρόληψη της εγκληματικότητας




Στοχευμένες αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν σε ολόκληρη την επικράτεια το τετραήμερο από 15 έως 18 Μαρτίου 2024, στο πλαίσιο υλοποίησης του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και τη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των πολιτών.

John Paulson: Ο μεγαλομέτοχος της Πειραιώς και της Alpha Bank, χορηγός του Τραμπ και υποψήφιος υπουργός Οικονομικών



Καμπάνια για τη συγκέντρωση κεφαλαίων υπέρ της υποψηφιότητας – και των αυξημένων υποχρεώσεων λόγω των πρόσφατων δικαστικών αποφάσεων – του Ντόναλντ Τραμπ θα πραγματοποιήσει στις 6 Απριλίου στη Φλόριντα ένας από τους μεγαλύτερους ιδιώτες μετόχους της Τράπεζας Πειραιώς και της Alpha Bank, John Paulson.

Ο Κουτσομπόλης προτείνει..Σείριος κουζίνα - στα Ιωάννινα.




Σείριος κουζίνα - στα Ιωάννινα.

ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ 10
TK 45500 Ιωάννινα

τηλ : 2651 077070



e-mail : seirios@seirioskouzina.gr

Η Ένωση Μουσουλμάνων της Γαλλίας κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές



Η Ένωση Μουσουλμάνων Δημοκρατών της Γαλλίας (UDMF) – μια ομάδα Μουσουλμάνων που αυτοπροσδιορίζεται ως κεντροαριστερή, αντισιωνιστική και... αντιιμπεριαλιστική – ανακοίνωσε χθες, Τρίτη, την πρόθεσή της να κατέλθει στις ευρωεκλογές του Ιουνίου. Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Monde, αντίστοιχα ψηφοδέλτια καταρτίζονται και σε χώρες όπως η Γερμανία, η Ολλανδία, η Σουηδία ή η Ισπανία, με στόχο τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού συνασπισμού κομμάτων.

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου



Η εφαρμογή των μέτρων αποσκοπεί στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων

O Κουτσομπόλης προτείνει...Γεύσεις Φούρνου Έξαρχος ... στα Ιωάννινα...





Γεύσεις Φούρνου Έξαρχος


Δόμπολη 31 - 45332 Ιωάννινα


τηλ: 2651 002106




email : exarhosbakery@gmail.com

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Λαγάνα από χρυσάφι για τη Σαρακοστή...




Στα ύψη είναι οι τιμές φέτος για τα σαρακοστιανά γεύματα, με το τραπέζι της νηστείας για το Πάσχα να θυμίζει τραπέζι πανάκριβου εστιατορίου.

Το οικογενειακό τραπέζι της νηστείας, τείνει να γίνει πιο ακριβό και από πολυτελή γεύματα σε ακριβά εστιατόρια.

«Κόβεται» από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ η Α.Μ.Ασημακοπούλου – Έτσι «ξεχνιούνται» τα emails και «σώζεται» η Νίκη Κεραμέως



Θα «κοπεί» σύμφωνα με πληροφορίες από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μετά το ζήτημα που προκάλεσε με τα email που απέστειλε σε απόδημους.. Έλληνες ψηφοφόρους επιβεβαιώνοντας έτσι το pronews.gr, το οποίο είχε γράψει πως η ευρωβουλευτής θα «θυσιαστεί» προκειμένου να διασωθεί η ΥΠΕΣ Νίκη Κεραμέως.

Ο Κουτσομπόλης προτείνει... γριά καφέ μπαρ...στα Ιωάννινα.




γριά

Καφέ μπαρ
Κάλλαρη 18-20
Ιωάννινα
Τηλ: 2651022278

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Έτσι είναι εάν έτσι πιστεύετε στην Ελλάδα του Κυριάκου ...Γίνεται δουλίτσα στα ΜΜΕ



Εάν πρέπει να πιστώσουμε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη κάτι, είναι οι προσπάθειες που καταβάλλει για την έγκυρη και απρόσκοπτη ενημέρωση των πολιτών. Σε αυτό.. συμβάλλουν τα μέγιστα τα ΜΜΕ αναδεικνύοντας τα θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη στην Ελλάδα 2.0.

Αποκάλυψη: Το Υπουργείο Δικαιοσύνης πρόσφατα μείωσε το όριο ηλικίας καταλογισμού ευθυνών στα 10 έτη – Εκεί βασίστηκε η πρόταση της εισαγγελέως για την «αθώωση» του Μίχου!




Ένα πρόσφατο νομοσχέδιο του Υπουργού Δικαιοσύνης Γ. Φλωρίδη, κατατέθηκε την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024 για την παραβατικότητα των ανήλικων. Η νέα ρύθμιση μειώνει κατά 2 έτη το όριο ηλικίας καταλογισμού ποινικών ευθυνών σε ανήλικους παραβάτες.

Μέχρι σήμερα, οι πράξεις όσων δεν είχαν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους δεν

Ο Κουτσομπόλης προτείνει..ΒΑΓΙΑΣ Ι Κ Ε - Πέτρα Κατσικάς - στα Ιωάννινα.





ΒΑΓΙΑΣ ΙΚΕ

- Πέτρα Κατσικάς Ιωάννινα, Τ.Κ. 45550


- Τηλέφωνο 2651094455




- email : info@vagias-transport.gr


Η Εταιρεία - ΒΑΓΙΑΣ ΙΚΕ


ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ …


LOGISTICS - ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ - ΔΙΑΝΟΜΕΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Πρόσκληση για συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας BEYOND expo


H Περιφέρεια Ηπείρου προσκαλεί τις καινοτόμες επιχειρήσεις, τους ερευνητικούς φορείς και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ηπείρου να συμμετέχουν δωρεάν, στο περίπτερό της, στη Διεθνή Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας BEYOND expo, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως και τις 27 Απριλίου 2024, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ευρωεκλογές πολιτικών ανατροπών και λόγω woke ασυδοσίας



Κατά την τρέχουσα ειδησεογραφία, η πολιτική ανατροπή των τελευταίων ημερών αφορά την αμφισβήτηση της δεύτερης θέσης στην οποία είχε σκαρφαλώσει το... ΠΑΣΟΚ από τον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη.
Για την ακρίβεια δεν φαίνεται να ενισχύεται ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά να χάνει το ΠΑΣΟΚ, το οποίο πληρώνει το κόστος της μη ψήφισης του νόμου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια και αποσυσπείρωση που δημιουργεί η αυτόνομη κάθοδος του Ανδρέα Λοβέρδου.

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Ο Κουτσομπόλης προτείνει..CLIMA PLUS - ΠΕΤΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ - στα Ιωάννινα.





CLIMA PLUS - ΠΕΤΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ


Οδός: Δ.Παπαρρηγοπούλου (Π.Βλαχόστρατα), Κάτω Μάρμαρα.-τκ.45500
Πόλη: Ιωάννινα


Τηλέφωνο: 2651049602
Κινητό Τηλ.: 6945754006
Fax: 2651049602
Website: CLIMA PLUS - ΠΕΤΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Στην Αγία Νάπα θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες η Β’ Φάση Αδελφοποίησης με το Δήμο Πωγωνίου.



Τους δύο Δήμος συνδέει ο Εθνικός Ήρωας Οπλαρχηγός Χατζημιχάλης Νταλιάνης, ο οποίος γεννήθηκε στο Δελβινάκι του Δήμο Πωγωνίου και πολέμησε στη Μάχη της Αγίας Νάπας.

Η Α’ Φάση της Αδελφοποίησης είχε πραγματοποιηθεί στην ιστορική έδρα του Δήμου Πωγωνίου στις 17 Μαΐου 2023 με τους δύο Δημάρχους κ.κ. Κωνσταντίνο Καψάλη και Χρίστο Ζαννέττου να

Υπόθεση-σοκ στη Θεσσαλονίκη -Εμπόριο οργάνων με δόλωμα εμφανίσιμη γυναίκα! Η γνωριμία στο μπαρ, το διαμέρισμα «παγίδα» και τα παγάκια στη μπανιέρα




Η ανατριχιαστική αναφορά για απόπειρα αρπαγής οργάνων με δόλωμα μια εμφανίσιμη γυναίκα έχει φουντώσει εκ νέου το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη. Σε κοινωνικά δίκτυα αλλά και από στόμα σε στόμα συζητείται το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο παραπέμπει σε σκοτεινή και φρικώδη σειρά του Netflix.

Ο Κουτσομπόλης προτείνει...Loukoumania Ioannina.... στα Ιωάννινα...




Loukoumania Ioannina

Αβέρωφ 95 Ιωάννινα loukoumania.

ioa@gmail.com

ΩΡΕΣ : 6:00 μ.μ. - 1:00 π.μ.

til : 2651 302842

Συμπληρωματική μήνυση για το έγκλημα των Τεμπών θα καταθέσουν οι συγγενείς των θυμάτων: «Δύο βουλευτές και ένας πρώην περιφερειάρχης δεν θα γλιτώσουν τη φυλακή»!




Συμπληρωματική μήνυση κατά όλων όσων εμπλέκονται στο πολύνεκρο έγκλημα των Τεμπών θα καταθέσουν οι συγγενείς των θυμάτων, ενώπιον του ειδικού Εφέτη Ανακριτή.

Η μήνυση στρέφεται κατά πολιτικών προσώπων εναντίον των οποίων έχουν ήδη υποβάλλει μήνυση εδώ και καιρό. Σκοπός είναι η αναβάθμιση του κατηγορητηρίου όλων όσων εμπλέκονται στην υπόθεση.

ΙΟΒΕ: Στην Αττική το 50% του ΑΕΠ - Μείζον εθνικό ζήτημα η γήρανση του πληθυσμού



Η μείωση και γήρανση του πληθυσμού της χώρας, αποτελούν μείζον εθνικό πρόβλημα, ενώ ο πληθυσμός μειώνεται από το 2010, σημειώνοντας σωρευτική μείωση κατά 5,9% έως το 2022, όπως προκύπτει από τα ευρήματα της έκθεσης του ΙΟΒΕ για τις κοινωνικές οικονομικές τάσεις στις ελληνικές περιφέρειες που παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 11/3, σε συνεργασία με το Παρατηρητήριο Περιφερειακών Πολιτικών.

O Κουτσομπόλης προτείνει...Beeartist-Δημήτριος Πάντος-Πεδινή ... στα Ιωάννινα...




Beeartist-Δημήτριος Πάντος

-Πεδινή στα Ιωάννινα...Ελλάδα 45500

til 694 900 4206


email info@beeartist.gr

Γιατί οι Rothschild έχουν το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τις δοκιμές COVID-19 απο το 2015;





Ενώ οι λεγόμενοι «συνωμοσιολόγοι» συνεχίζουν να επαληθεύονται μέρα με τη μέρα, σε όσα είχαν πει για την ατζέντα COVID-19, μια συνωμοσία ξεχωρίζει – το γεγονός ότι ένα μέλος της οικογένειας Rothschild κατέχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεστ COVID-19 απο το 2015.

Αυτός είναι Richard Rothschild που του χορηγήθηκε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το “System and Method for Testing for COVID-19” με ημερομηνία κατάθεσης για πρώτη φορά το 2015.

Ναι σωστά διάβασες!

Μηχανοδηγοί: «Καμία εμπιστοσύνη στον ΟΣΕ – Διαρροές για δήθεν ουρλιαχτά σε συνομιλίες με σταθμάρχες»



Θέση για τα τελευταία δημοσιεύματα σχετικά με τα σοβαρά προβλήματα στον ελληνικό σιδηρόδρομο πήρε το Σωματείο Μηχανοδηγών...

Η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξη τόνισε χαρακτηριστικά ότι «την παρακολούθηση των ραδιοεπικοινωνιών, όπως και την εξέταση των συμβάντων με την αντίστοιχη έκδοση πορισμάτων,

O Κουτσομπόλης προτείνει... ΣΙΑΤΡΑΣ Υδραυλικά - Θέρμανση ... στα Ιωάννινα...




ΣΙΑΤΡΑΣ

Υδραυλικά - Θέρμανση - Κλιματισμός - Ηλιακά Συστήματα - Αντλίες Θερμότητας

- Γ.Παπανδρεου 72 - Ιωάννινα 45444

- τηλ : 26510 29707

Ταυτοποιήθηκε ημεδαπός για διάρρηξη κατοικίας στην Άρτα



Από τη συνεργασία του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, που έγινε τον Νοέμβριο του 2023 στην Άρτα.