Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Ισραήλ: Θα επιτεθούν τις επόμενες 24 έως 48 ώρες στο μητροπολιτικό έδαφος του Ιράν!




Φαίνεται ότι ο «κύβος ερρίφθη» και το Ισραήλ θα απαντήσει στο κτύπημα του Ιράν που προκλήθηκε από τον βομβαρδισμό της πρεσβείας του Ιράν στην Δαμασκό και.. των θάνατος 7 ανώτερων αξιωματούχων της Τεχεράνης.

Πληροφορίες από το πολεμικό συμβούλιο στο Τελ Αβίβ που πλησιάζει στην λήξη του είναι η προσβολή του Ιράν και το μόνο που εξετάζεται είναι το είδος και το μέγεθος της απάντησης.

Τα ξένα ΜΜΕ μιλούν για το «τέλος της Ελλάδας» καθώς οι θάνατοι εκτινάσσονται στα ύψη και η μείωση της γονιμότητας πέφτει σε επίπεδα ρεκόρ!





Σύμφωνα με πολλά ξένα ΜΜΕ:

Η Ελλάδα προβλέπεται να γίνει η πρώτη χώρα που θα υποστεί «πληθυσμιακή κατάρρευση», καθώς οι οι θάνατοι συνεχίζουν να αυξάνονται στα ύψη σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ τα ποσοστά γονιμότητας έχουν πέσει σε επίπεδα χαμηλότερα από ό,τι οι ειδικοί πίστευαν προηγουμένως.

Η καρδιακή ανεπάρκεια, τα εγκεφαλικά, οι καρκίνοι ταχείας εμφάνισης μεταξύ κατά τα άλλα υγιών νέων προκάλεσαν την αύξηση των ποσοστών θνησιμότητας στην Ελλάδα, ενώ τα επίπεδα γονιμότητας

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Η Ρωσία απαίτησε στον ΟΗΕ την «άνευ όρων παράδοση της Ουκρανίας»! – Σκληραίνει την στάση της η Μόσχα και το πάει «μέχρι τέλους»



Ο εκπρόσωπος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βασίλι Αλεξέγιεβιτς Νεμπένζια, απαίτησε στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ... την «άνευ όρων παράδοση της Ουκρανίας», προκειμένου να παύσουν οι επιχειρήσεις της Ρωσίας κατά του «ουκρανικού καθεστώτος», όπως το χαρακτήρισε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

O Κουτσομπόλης προτείνει...ΚΟΛΟΚΑΣ Ενεργειακές Εστίες - Τζάκια ... στα Ιωάννινα...






ΚΟΛΟΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Ενεργειακές Εστίες - Τζάκια






Τσιριγώτη 23 Ιωάννινα


Τηλ:Εργοστασιο : 26510 23749


Έκθεση : 26510 25504, κιν: 6945567885

Καταγγελία συζύγου Καραϊβάζ:Ο ΕΦΚΑ έκοψε 50% την σύνταξη χηρείας -Θεωρείται εργατικό ατύχημα και όχι έγκλημα



Στο μισό έπεσε το ποσό της σύνταξης χηρείας που λάμβανε η σύζυγος του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, όπως αποκάλυψε η ίδια. Συγκεκριμένα, η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ κατήγγειλε ότι της κόβουν τη σύνταξη χηρείας που έπαιρνε από τον σύζυγό της, που δολοφονήθηκε τον Απρίλιο του 2021 κατά 50%.

Σύσκεψη με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων με θέμα την πυροπροστασία


Σύσκεψη με σκοπό την ενημέρωση των τοπικών συμβούλιων του δήμου Ιωαννιτών σχετικά με τα προληπτικά μέτρα πυροπροστασίας που πρέπει να λαμβάνονται σε ιδιωτικούς χώρους πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ιωαννίνων.

Στη διάρκειά της, οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων ενημερώθηκαν για τα ισχύοντα γύρω από τον απαιτούμενο καθαρισμό των οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων καθώς και τα πρόστιμα που

Ο Κουτσομπόλης προτείνει..Σείριος κουζίνα - στα Ιωάννινα.





Σείριος 

κουζίνα - στα Ιωάννινα.


ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ 10
TK 45500 Ιωάννινα


τηλ : 2651 077070






e-mail : seirios@seirioskouzina.gr

Συνένωση δυνάμεων για την τουριστική ανάπτυξη όλων των δήμων των Ιωαννίνων



Διάθεση για να συνεργαστούν στην πράξη προκειμένου να αναδειχτεί συνολικά ο τουριστικός προορισμός των Ιωαννίνων έδειξαν σήμερα οι εκπρόσωποι των δήμων της Περιφερειακής μας Ενότητας, οι οποίοι, μετά από πρόσκληση του δημάρχου Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα, συμμετείχαν σε σύσκεψη με θέμα τον τουρισμό στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Ερντογάν και κεμαλιστές κατά της Ελλάδας… ούτε πάρκο χωρίς άδεια Άγκυρας



Η επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται στη διάρκεια του 9ου Διεθνούς Συνεδρίου για τους Ωκεανούς, που γίνεται στην Αθήνα στις 15-17 Απριλίου. Χθεσινή.. ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει, σε υψηλούς τόνους, ότι «η Ελλάδα εδώ και καιρό προσπαθεί να επωφεληθεί σχεδόν από κάθε πλατφόρμα για τα εκκρεμή θέματα του Αιγαίου και παρά το πρόσφατο θετικό κλίμα στις σχέσεις μας, εκμεταλλεύεται και πάλι περιβαλλοντικά ζητήματα».

O Κουτσομπόλης προτείνει... Αγορά Κρέατος ΜΑΝΤΗ ... στα Ιωάννινα...





Αγορά Κρέατος ΜΑΝΤΗ


Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Κύργιου γωνία 455 00 Ιωάννινα

τηλ : 2651 302199

email : panmant@hotmail.com

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε βάρος ηλικιωμένης στην Άρτα με τη μέθοδο της απασχόλησης



Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης, που έλαβε χώρα σε περιοχή της Άρτας την 01-04-2024 το μεσημέρι.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών γυναικών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Όλα τα βλέμματα στο Ιράν - Τα σενάρια από «συμβολικό χτύπημα» στο Ισραήλ έως κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ


 

Στα ύψη βρίσκεται το «θερμόμετρο» στη Μέση Ανατολή, όπου ο κίνδυνος κλιμάκωσης είναι ορατός όσο ποτέ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), καθώς υπάρχει έντονη ανησυχία για ενδεχόμενη επίθεση.. του Ιράν κατά του Ισραήλ.

Προ ημερών, μάλιστα, το Ιράν άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ εφόσον το κρίνει αναγκαίο.

Ο Κουτσομπόλης προτείνει..ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ Επιχειρήσεις Παιχνιδιών Α.Ε - στα Ιωάννινα.





ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ 
Επιχειρήσεις Παιχνιδιών Α.Ε.


- Πασχίδη Θωμά 42, Ιωάννινα, 45445, ΙΩΑΝΝΙΝΑ


- ΤΗΛ:2651 028774 -
KIN : ✔️694 2010297 ✔️697 6600629


Το 21,7% των Γερμανών «έπεσε» κάτω από το όριο της φτώχειας – Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας συντρίβουν την γερμανική οικονομία



Πρωτοφανή πράγματα συμβαίνουν στη Γερμανία ο πληθυσμός της οποίας φτωχοποιείται με.. ταχύτατους ρυθμούς λόγω των επιλογών της κυβέρνησης Σολτς να αποκόψει την χώρα από το φθηνό ρωσικό φυσικό αέριο το οποίο της πρόσφερε άφθονη ενέργεια για τις βιομηχανίες της.

Λόγω της απώλειας του ρωσικού αερίου η Γερμανία αδύνατη πλέον να είναι ανταγωνιστική και η οικονομία της έχει υποστεί σημαντικό πλήγμα.

Συνελήφθη χθες (11-02-2024) το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων διεθνώς διωκόμενος αλλοδαπός.



Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε κατά τον αστυνομικό έλεγχο, σε βάρος του εκκρεμούσε αγγελία διεθνών αναζητήσεων των αλβανικών αρχών για το αδίκημα της «παράλειψης καταγγελίας

Ο Κουτσομπόλης προτείνει..CLIMA PLUS - ΠΕΤΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ - στα Ιωάννινα.





CLIMA PLUS - ΠΕΤΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ


Οδός: Δ.Παπαρρηγοπούλου (Π.Βλαχόστρατα), Κάτω Μάρμαρα.-τκ.45500
Πόλη: Ιωάννινα


Τηλέφωνο: 2651049602
Κινητό Τηλ.: 6945754006
Fax: 2651049602
Website: CLIMA PLUS - ΠΕΤΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

Τέταρτοι ακριβότεροι παγκοσμίως στα τρόφιμα



Η τέταρτη πιο ακριβή χώρα του πλανήτη στα τρόφιμα είναι η Ελλάδα σύμφωνα με τον Οργανισμό για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη, γεγονός που σημαίνει ότι τα μέτρα τιθάσευσης της ακρίβειας δεν αποδίδουν ούτε στο ελάχιστο! Ο πληθωρισμός στα τρόφιμα στη χώρα μας τρέχει χωρίς φρένα, καθώς τον Φεβρουάριο διαμορφώθηκε στο 6,7% από το 8,3% τον Ιανουάριο του 2024, σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ.

Η δεξιά από την ΝΔ και ο πατριωτικός χώρος αθροίζουν 30% - Βρείτε ηγέτη και πάρτε την εξουσία, κάθαρση στην σαπίλα


 

Μόνο η δεξιά μαζί με τον πατριωτικό χώρο μπορούν να καθαρίσουν την χώρα από την σαπίλα που εξαπλώνεται σαν καρκίνος.

Πίσω από την ωραιοποιημένη λόγω προπαγάνδας εικόνα, η σημερινή ΝΔ είναι ιδεολογικά σαπισμένη και στην πράξη διεφθαρμένη…
Στους δημοσιογραφικούς και επιχειρηματικούς κύκλους ακούγονται πολλά για υπουργούς που κάνουν χρυσές δουλειές, που στήνουν επιχειρήσεις με αχυρανθρώπους, με συμβουλευτικές εταιρίες που

O Κουτσομπόλης προτείνει...Γεύσεις Φούρνου Έξαρχος ... στα Ιωάννινα...






Γεύσεις Φούρνου Έξαρχος


Δόμπολη 31 - 45332 Ιωάννινα


τηλ: 2651 002106




email : exarhosbakery@gmail.com

Συνελήφθη ανήλικος στα Ιωάννινα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων


Συνελήφθησαν επίσης για παραμέληση εποπτείας η υπεύθυνη καθηγήτρια της σχολικής εκδρομής στην οποία συμμετείχε ο ανήλικος, καθώς και ο πατέρας του

Στο πλαίσιο ελέγχων για την αποτροπή και αντιμετώπιση της παραβατικότητας, που εκδηλώνεται μεταξύ νέων, συνελήφθη χθες (11-04-2024) το μεσημέρι στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ομάδας

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος σε θέση του ΟΗΕ με κυβερνητική στήριξη!..Λυνονται οι αποριες σας για την σταση του παλαιοτερα..


Ο ΒΗΜΑτοδότης δημοσιεύει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πληροφορία. Ο Γιώργος Κατρούγκαλος τοποθετείται σε θέση στον ΟΗΕ, με κυβερνητική υποστήριξη!

Και ξαφνικά… ο Γιώργος Κατρούγκαλος διορίζεται σε θέση ανεξάρτητου ειδικού εμπειρογνώμονα στον ΟΗΕ με τη… στήριξη της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Ο Κουτσομπόλης προτείνει..ΒΑΓΙΑΣ Ι Κ Ε - Πέτρα Κατσικάς - στα Ιωάννινα.






ΒΑΓΙΑΣ ΙΚΕ


- Πέτρα Κατσικάς Ιωάννινα, Τ.Κ. 45550


- Τηλέφωνο 2651094455




- email : info@vagias-transport.gr


Η Εταιρεία - ΒΑΓΙΑΣ ΙΚΕ


ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ …


LOGISTICS - ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ - ΔΙΑΝΟΜΕΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Ιστορική απόφαση για την προστασία του Περιβάλλοντος – Η πρώτη χώρα που καταδικάστηκε για την κλιματική κρίση




Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) δικαίωσε την Τρίτη (09/04) μια ομάδα ηλικιωμένων Ελβετίδων, οι οποίες είχαν προσφύγει κατά... της κυβέρνησης της Ελβετίας καταγγέλλοντας «την αδυναμία των ελβετικών Αρχών να περιορίσουν τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής», οι οποίες έχουν αρνητικές συνέπειες στις συνθήκες ζωής τους και την υγεία τους.

Απόφαση ΕΦΚΑ: Έρχεται νέα μείωση και πλαφόν για τις ασφαλιστικές εισφορές. Τι αλλάζει




Για το ύψος των ασφαλιστικών εισφορών αλλά και την επικείμενη εφαρμογή της αύξησης του κατώτατου μισθού και τον κίνδυνο να «απορροφηθεί» από ακρίβεια και πληθωρισμό, μίλησε μεταξύ άλλων η Υπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η κ. Μιχαηλίδου ισχυρίστηκε ότι «μέχρι στιγμής η αύξηση των τιμών δεν έχει “φάει” την αύξηση των μισθών», ωστόσο τόνισε ότι η κυβέρνηση, κάθε άλλο παρά ευχαριστημένη μπορεί να είναι με την ακρίβεια να απειλεί ανά πάσα στιγμή την οικονομική ενίσχυση των νοικοκυριών.

O Κουτσομπόλης προτείνει...Beeartist-Δημήτριος Πάντος-Πεδινή ... στα Ιωάννινα...






Beeartist-Δημήτριος Πάντος


-Πεδινή στα Ιωάννινα...Ελλάδα 45500


til 694 900 4206




email info@beeartist.gr

Ανώτατοι εισαγγελείς που διερευνούν τις καταγγελίες της υπόθεσης «Pfizergate» μεταξύ της Ursula von der Leyen και του Albert Bourla, ήδη κάνουν λόγο για πολλές παρατυπίες!




Οι ανώτατοι εισαγγελείς που διερευνούν τις καταγγελίες για εγκληματική ενέργεια σε σχέση με τις διαπραγματεύσεις για το εμβόλιο κατά του Covid μεταξύ της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen και του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer Albert Bourla, ήδη έχουν βρει πολλές παρατυπίες.

Για… «δέσιμο» ο Zelensky - Ζητά ξαφνικά από τις ΗΠΑ το 1/3 όλων των πυραύλων Patriot που έχουν παραχθεί ποτέ, αξίας 15 δισ. δολ



Ο καταστροφικός ρόλος του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky για τη χώρα του έχει επιβεβαιωθεί δραματικά τα τελευταία δύο χρόνια από την έναρξη της... ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας.

Ο Zelensky υπέταξε τα συμφέροντα της Ουκρανίας στο βωμό της προσπάθειας της συλλογικής Δύσης να αποδυναμώσει τη Ρωσία, θυσιάζοντας εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανούς στη κρεατομηχανή του πολέμου.

Ο Κουτσομπόλης προτείνει..Σείριος κουζίνα - στα Ιωάννινα.





Σείριος κουζίνα - στα Ιωάννινα.

ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ 10
TK 45500 Ιωάννινα

τηλ : 2651 077070



e-mail : seirios@seirioskouzina.gr

Σφοδρά «πυρά» της Ευρωπαίας Εισαγγελέως κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την σφαγή των Τεμπών: «Η διαφθορά σκοτώνει»! «Έχετε δημιουργήσει κουλτούρα ατιμωρησίας»



Η Ευρωπαία Εισαγγελέας, Λάουρα Κοβέσι, κατά την ακρόασή της στην αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου, εξαπέλυσε σφοδρά.. «πυρά» κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το έγκλημα των Τεμπών και την κατάσταση του Κράτους Δικαίου στην Ελλάδα, κατηγορώντας την για διαφθορά!

Είπε χαρακτηριστικά: «Πόσες τραγωδίες σαν τα Τέμπη χρειάζονται για να καταλάβουμε ότι η διαφθορά σκοτώνει;».

Άμεση απάντηση της Μαρίας Καρυστιανού στην διάψευση της “κυβερνητικής εισαγγελέα” Γεωργία Αδειλίνη!




Η γνωστή για τις σκανδαλώδεις αποφάσεις της, εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που έχει αμαυρώσει την δικαιοσύνη Γεωργία Αδειλινή, διέψευσε την Μαρία Καρυστιανού, μητέρα θύματος στο τραγικό δυστύχημα, αλλά και τους υπόλοιπους συγγενείς, πως την προέτρεψε να πάει στην εκκλησία να βρει παρηγορία και να μην ασχολέιται με την υπόθεση.

O Κουτσομπόλης προτείνει...ΚΟΛΟΚΑΣ Ενεργειακές Εστίες - Τζάκια ... στα Ιωάννινα...




ΚΟΛΟΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Ενεργειακές Εστίες - Τζάκια



Τσιριγώτη 23 Ιωάννινα

Τηλ:Εργοστασιο : 26510 23749

Έκθεση : 26510 25504, κιν: 6945567885

ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκε ο πληθωρισμός τον Μάρτιο – Διαμορφώθηκε στο 3,2%



Στο 3,2% σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), διαμορφώθηκε ο ετήσιος πληθωρισμός τον Μάρτιο, από 2,9% τον Φεβρουάριο.

Ο Γενικός Δείκτης τιμών Καταναλωτή κατά τον μήνα Μάρτιο 2024, σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο 2024 παρουσίασε αύξηση 1,5%, έναντι αύξησης 1,2% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του προηγούμενου έτους.

46 κόμματα που δήλωσαν στον Άρειο Πάγο ότι θα κατέβουν στις Ευρωεκλογές .



Εξέπνευσε η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 και συνολικά 46 κόμματα και συνασπισμοί... κομμάτων κατέθεσαν αίτηση στον Άρειο Πάγο.

Σε δεύτερη φάση, το Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου θα προχωρήσει στην ανακήρυξη των κομμάτων που θα τους επιτρέψει να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές.

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Ο Κουτσομπόλης προτείνει..KIOSK ΨΙΛΙΚΑ - ΚΑΦΕ - ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΣΦΗΚΑΣ.Λ.ΜΙΧΑΗΛ - στα Ιωάννινα.





KIOSK


ΨΙΛΙΚΑ - ΚΑΦΕ - ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΣΦΗΚΑΣ.Λ.ΜΙΧΑΗΛ - στα Ιωάννινα.


ΒΗΛΑΡΑ 56 ΙΩΑΝΝΙΝΑ


ΤΗΛ : 26510-36117

Ξέχασαν εργαλείο μέσα στο σώμα χειρουργημένου για χολή...




Oργή και θλίψη ξυπνάει η είδηση ότι, εν έτει 2024, ένας 60χρονος έχασε τη ζωή του λίγο αφότου υπεβλήθη σε εγχείρηση ρουτίνας για αφαίρεση της χοληδόχου κύστης...

Η τραγική ιστορία έλαβε χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, πριν από περίπου δύο μήνες.

Όπως αναφέρει το loutrakiblog.gr, κατά τη μετεγχειρητική περίοδο, λίγες μέρες μετά, ο ασθενής παρουσίασε υψηλό πυρετό και τελικά πέθανε, με τις πρώτες ενδείξεις να παραπέμπουν σε σηψαιμία.

Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Ευρωεκλογές; Ποιος ενδιαφέρεται; Για τους περισσότερους Ευρωπαίους, η Ε.Ε. δεν είναι τίποτα άλλο από ένα Ταμείο επιχορηγήσεων των ισχυρών, όχι των αδυνάτων




Οι επτά στους 10 Ευρωπαίους πολίτες (68%) θέλουν η Ευρωπαϊκή Ένωση να πάρει μέτρα για να αντιμετωπίσει το αυξανόμενο κόστος διαβίωσης.

Το 64% των πολιτών θέλει η Ε.Ε. να διαφυλάξει τα κοινωνικά τους δικαιώματα και απαιτεί μείωση των ανισοτήτων.

Το 62% απαιτεί αποτελεσματικά μέτρα για την τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης.

ΕΝΦΙΑ: Η κυβερνητική «πονηριά» με τις αλλαγές στις ημερομηνίες πληρωμής – Οι Έλληνες πλήρωσαν επιπλέον και δεν το κατάλαβαν



Ολοκληρώθηκε η ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ που ξεκίνησε την Κυριακή και για πολλούς Έλληνες πολίτες θα είναι.. δυσβάσταχτα και υπάρχει μία αλλαγή που υποτίθεται τους προσφέρει διευκόλυνση αλλά στην πραγματικότητα τους κάνει να πληρώσουν επιπλέον φόρο χωρίς να το καταλάβουν και σχετίζεται με τον αριθμό των δόσεων.

Ο ΕΝΦΙΑ θα πληρωθεί, για πρώτη φορά, σε 11 μηνιαίες δόσεις κα συγκεκριμένα από τις 30/4 έως τις 28/2 του 2025.

O Κουτσομπόλης προτείνει... Leonidas Bakery SNACKS &COFFEE ... στα Ιωάννινα...





Leonidas Bakery SNACKS & COFFEE


Leoforos Dodonis 173 455 00 Ιωάννινα


til: 2651 048850






Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Το κόμμα της Λατινοπούλου αρχίζει και παίρνει ψηφοφόρους από Λύση και Νίκη




Κοινή είναι η διαπίστωση των δημοσκόπων ότι η ανοδική πορεία που καταγράφει το κόμμα Φωνή Λογικής της Λατινοπούλου μπορεί να το οδηγήσει σε ποσοστά πάνω από 3% ώστε να εκλέξει έναν ευρωβουλευτή. Οι τελευταίες τηλεφωνικές το βρίσκουν κοντά στο 2% με τάση ανοδική και με πολλούς ψηφοφόρους να μην εκδηλώνονται και να μην λένε τι θα ψηφίσουν τελικά.

Ο Κουτσομπόλης προτείνει... γριά καφέ μπαρ...στα Ιωάννινα.





γριά

Καφέ μπαρ

Κάλλαρη 18-20

Ιωάννινα

Τηλ: 2651022278

Απόφαση ΕΦΚΑ: Έρχεται νέα μείωση και πλαφόν για τις ασφαλιστικές εισφορές. Τι αλλάζει




Για το ύψος των ασφαλιστικών εισφορών αλλά και την επικείμενη εφαρμογή της αύξησης του κατώτατου μισθού και τον κίνδυνο να «απορροφηθεί» από ακρίβεια και πληθωρισμό, μίλησε μεταξύ άλλων η Υπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η κ. Μιχαηλίδου ισχυρίστηκε ότι «μέχρι στιγμής η αύξηση των τιμών δεν έχει “φάει” την αύξηση των μισθών», ωστόσο τόνισε ότι η κυβέρνηση, κάθε άλλο παρά ευχαριστημένη μπορεί να είναι με την ακρίβεια να απειλεί ανά πάσα στιγμή την οικονομική ενίσχυση των νοικοκυριών.

«Γάγγραινα» για την ελληνική κοινωνία η ενδοοικογενειακή βία - Ξεπέρασαν τις 13.000 οι καταγγελίες το 2023



Σε «γάγγραινα» για την ελληνική κοινωνία εξελίσσεται η ενδοοικογενειακή βία, καθώς τα περιστατικά είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Μόνο μέσα σε ένα 24ωρο και συγκεκριμένα στις 6 Απριλίου, 26 περιστατικά καταγγέλθηκαν στις αρμόδιες Αστυνομικές Υπηρεσίες όλης της Επικράτειας.

O Κουτσομπόλης προτείνει... Αθανασόπουλος - Χαρτικά ... στα Ιωάννινα...





Αθανασόπουλος - Χαρτικά


Πυρσινέλλα 1, 45332 Ioánnina

τηλ : 2651 032155

email : eathana1@gmail.com

Το έργο το έχουμε ξαναδεί: Μετά το έγκλημα στα Τέμπη αναβάθμισαν σταθμάρχη που εμπλέκεται σε υπόθεση συγκάλυψης δυστυχήματος!




Θυμάστε την υπόθεση στο Μάτι; όπου οι κύριοι Τσουβάλας και Κολοκούρης παραπέμφθηκαν στην δικαιοσύνη, ως επιχειρησιακά υπεύθυνοι της τραγωδίας. Η Ν.Δ. τότε τους αποκατέστησε και αναβάθμισε…»!

Το ίδιο συνέβει και τώρα, μετά την τραγωδία των Τεμπών, ο ΟΣΕ αναβάθμισε στη Λάρισα σταθμάρχη ο οποίος μπλέκεται σε υπόθεση πλαστογραφίας σε άλλο σιδηροδρομικό δυστύχημα που είχε γίνει το 2022 στη Λάρισα με έναν νεκρό.

Μαζικοί ρωσικοί βομβαρδισμοί σε Οδησσό, Χάρκοβο & Κριβί Ριχ – Καταστρέφουν τις ενεργειακές υποδομές & «βυθίζουν» την Ουκρανία στο σκοτάδι



Σε μαζικό βομβαρδισμό ενεργειακών υποδομών σε Οδησσό, Χάρκοβο και Κριβί Ριχ προχώρησαν οι ρωσικές δυνάμεις με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος της κεντρικής.. Ουκρανίας να μείνει χωρίς ηλεκτροδότηση.

Οι βομβαρδισμοί πραγματοποιήθηκαν με τη χρήση drones καμικάζι και βαλλιστικών πυραύλων Iskander M.

O Κουτσομπόλης προτείνει...ΚΟΛΟΚΑΣ Ενεργειακές Εστίες - Τζάκια ... στα Ιωάννινα...



ΚΟΛΟΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ενεργειακές Εστίες - Τζάκια






Τσιριγώτη 23 Ιωάννινα


Τηλ:Εργοστασιο : 26510 23749


Έκθεση : 26510 25504, κιν: 6945567885

Με επιτυχία η εκδήλωση «Γυναικολογική Υγεία και Πρόληψη»



Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας που έχει καθιερωθεί να εορτάζεται στις 7 Απριλίου, αλλά και της Παγκόσμιας Ημέρας Ρομά, στις 8 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη εκδήλωση, με θέμα «Γυναικολογική Υγεία και Πρόληψη», στο χώρο του Παραρτήματος Ρομά του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ιωαννιτών, με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή των γυναικών της πληθυσμιακής ομάδας των Ρομά.

Ποιες αυξήσεις στον κατώτατο μισθό; – Η Ελλάδα βρίσκεται στην 23η θέση σε όλη την ΕΕ!



Η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι η ακρίβεια θα αντιμετωπιστεί με τις αυξήσεις του εισοδήματος, και στο πλαίσιο αυτό προχωρά στην αύξηση του κατώτατου μισθού, αλλά τα στοιχεία της ΕΕ δείχνουν ότι

η Ελλάδα βρίσκεται στην 23η θέση όσον αφορά το μέσο ωρομίσθιο, μετά την Τσεχία, την Εσθονία και την Κροατία.

Ο Κουτσομπόλης προτείνει..CLIMA PLUS - ΠΕΤΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ - στα Ιωάννινα.





CLIMA PLUS - ΠΕΤΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

Οδός: Δ.Παπαρρηγοπούλου (Π.Βλαχόστρατα), Κάτω Μάρμαρα.-τκ.45500
Πόλη: Ιωάννινα

Τηλέφωνο: 2651049602
Κινητό Τηλ.: 6945754006
Fax: 2651049602
Website: CLIMA PLUS - ΠΕΤΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

Συνελήφθησαν τρειςανήλικοι ημεδαποί για κλοπή μοτοποδηλάτουστην Πρέβεζα



Συνελήφθησαν σήμερα (8-04-2024) πρώτες πρωινές ώρες στην Πρέβεζααπό αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας και του Τμήματος ΑσφάλειαςΠρέβεζας, τρεις17χρονοιημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή κατά συναυτουργία.