«

»

Φεβ 16

Φωτογραφία του/της okoytsompolis

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Μυστικές διεργασίες στη ΝΔ: Τι ετοιμάζουν στον Τσίπρα. Κρύος ιδρώτας

 

Τι λένε τα σενάρια για πρόταση μομφής στην κυβέρνηση από τη ΝΔ;

Τις τελευταίες ημέρες έχει φουντώσει η σεναριολογία για κατάθεση πρότασης μομφής εναντίον της κυβέρνησης από τη ΝΔ.
Δεν είναι μάλιστα τυχαίο ότι το θέμα συζητήθηκε σήμερα κατά την ενημέρωση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ, Βασίλη Κικίλια προς τους πολιτικούς συντάκτες.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε «από εμάς εξετάζονται πολύ προσεκτικά όλες οι δυνατότητες να αντιδράσει. Θα περιμένουμε την καταληκτική ημερομηνία (δηλαδή το Eurogroup της Δευτέρας)».

Για την επίσκεψη του Κυριάκου στο Βερολίνο

Ο κ. Κικίλιας ανέφερε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, συναντήθηκε με την Α. Μέρκελ και τον Β Σόιμπλε, στους οποίους «παρουσίασε το πρόγραμμα της ΝΔ για την έξοδο της χώρας από τη κρίση, με έμφαση στην ανάπτυξη την προσέλκυση επενδύσεων, καθώς και μία πλήρη πρόταση για το μεταναστευτικό».

Ο κ. Μητσοτάκης, είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, χρησιμοποίησε στο εξωτερικό την ίδια γλώσσα που χρησιμοποιεί και στο εσωτερικό.

«Μετέφερε στους συνομιλητές του τις σκληρές προσπάθειες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός και επισήμανε ότι οι κόποι και οι θυσίες του δεν πρέπει να πάνε χαμένες.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι η θέση της χώρας είναι στην καρδιά της Ευρωζώνης, απορρίπτοντας σενάρια που διακινούνται και στο εσωτερικό για επιστροφή στην δραχμή» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Κικίλιας.

fimes.gr

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://okoytsompolis.gr/21968-2/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων