«

»

Ιούλ 04

Το επίδομα παραμεθορίου ζητούν οι στρατιωτικοί της Ηπείρου με επιστολή στον Π. Καμμένο

 

Επιστολή διαμαρτυρίας από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένο για την μη καταβολή επιδόματος παραμεθορίου. Σας παραθέτουμε την επιστολή:

«Σας γνωρίζουμε ότι το σύνολο του προσωπικού που υπηρετεί στην παραμεθόριο δεν έχει λάβει την οικονομική αποζημίωση(ΗΕΕ) που λαμβάνει ως επίδομα παραμεθορίου των μηνών Μαρτίου-Απριλίου-Μαίου και Ιουνίου 2016.Η Ένωσή μας έχει γίνει δέκτης πολλών παραπόνων συναδέλφων που εκφράζουν την απογοήτευσή τους καθώς και την αγανάκτησή τους για το παραπάνω θέμα .To παραπάνω γεγονός δημιουργεί για άλλη μια φορά αισθήματα αδικίας για τους συναδέλφους διότι οι Ελληνες στρατιωτικοί είναι οι μόνοι που δεν λαμβάνουν το επίδομα παραμεθορίου.

Κύριε Υπουργέ η ΄Ενωσή μας σας καλεί δείχνοντας έτσι και το ενδιαφέρον σας, να αποκαταστήσετε άμεσα την αδικία που σας αναφέραμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>