«

»

Φεβ 16

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Τα ταξί παρέλυσαν τη Ρώμη, διαμαρτυρία κατά της εφαρμογής Uber

Οι οδηγοί ταξί παραλύουν την Ρώμη και πολλές άλλες ιταλικές πόλεις. Διαμαρτυρία κατά της εφαρμογής Uber και των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων με οδηγό.

Κινητοποιήσεις οδηγών ταξί έχουν παραλύσει σήμερα την ιταλική πρωτεύουσα και πολλές άλλες ιταλικές πόλεις. Οι ταξιτζήδες διαμαρτύρονται για το μέτρο που ψηφίζεται σήμερα στην γερουσία της Ρώμης και αναβάλει, για το 2018, την επιβολή περιορισμών στις εταιρίες που προσφέρουν ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα με οδηγό.

Το συγκεκριμένο μέτρο, παράλληλα, επιτρέπει στους οδηγούς των αυτοκινήτων αυτών, να μπορούν να εργάζονται σε όλη την Ιταλία, χωρίς τους μέχρι τώρα περιορισμούς και, σύμφωνα με τους οδηγούς ταξί, ευνοεί και την εφαρμογή Uber, η οποία χρησιμεύει, πάντα, για μετακινήσεις μέσα στις πόλεις.

Η απεργία των οδηγών ταξί δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στις μετακινήσεις από και προς τα δυο αεροδρόμια της Ρώμης, ενώ αυτή την ώρα, κινητοποίηση βρίσκεται σε εξέλιξη και στο κέντρο του Τορίνο. Η δήμαρχος της πόλης, Κιάρα Απεντίνο, η οποία ανήκει στο κίνημα Πέντε Αστέρων, συνομίλησε με τους οδηγούς ταξί και ζήτησε από την κυβέρνηση Τζεντιλόνι να μην ψηφίσει το συγκεκριμένο μέτρο.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://okoytsompolis.gr/%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%af-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ad%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b7-%cf%81%cf%8e%ce%bc%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%81%ce%af%ce%b1/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>