«

»

Απρ 17

Συγχαρητήρια στην ομάδα «Zephyrus II»

Η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων συγχαίρει την ομάδα «Zephyrus II» που κατέκτησε την πρώτη θέσ

 

στον πανελλήνιο διαγωνισμό διαστημικής «Cansat in Greece» και κέρδισε επάξια το εισιτήριο για τον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό που θα γίνει τον Ιούνιο στις Αζόρες.

Τόσο οι μαθητές των τριών σχολείων που συμμετείχαν στην ομάδα, όσο και οι καθηγητές τους κατάφεραν με αυτή τους την επιτυχία να μας κάνουν όλους περήφανους.

Απέδειξαν ότι τα Γιάννενα είναι ακόμα πρώτα στα γράμματα και πως βαδίζουν στο μέλλον με καινοτόμες ιδέες.

Ο Δήμος Ιωαννιτών ήταν από τους φορείς που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας «Zephyrus II» στην πορεία της μέχρι την κατάκτηση της πρωτιάς στο διαγωνισμό διαστημικής «Cansat in Greece».

Το ίδιο θα κάνει και τώρα στη νέα πρόκληση που έχει μπροστά της σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Το προσεχές διάστημα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, και ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Παντελής Κολόκας, θα έχουν συνάντηση με όλα τα μέλη της ομάδας, μαθητές και καθηγητές, προκειμένου να τους συγχαρούν από κοντά αλλά και να διερευνήσουν τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ο Δήμος να συνδράμει στην προσπάθεια που θα κάνουν να κατακτήσουν και την κορυφή της Ευρώπης. 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>