«

»

Οκτ 17

Σπουδαία πρωτοβουλία από τον Άκτιο Απόλλωνα Πρέβεζας – Συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου

Το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας ενέκρινε στη συνεδρίαση της Δευτέρας τη διαρκή συνεργασία με 

τον Σύλλογο Καλαθοσφαίρισης “Ακτιος Απόλλων”΄ για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Πρέβεζας.

Πρόκειται για μία εξαιρετική πρωτοβουλία από πλευράς του συλλόγου, που τοποθετεί τον αθλητισμό στην κοινωνική του διάσταση.
Η πρόταση του Άκτιου Απόλλωνα περιλαμβάνει ένα πλέγμα δράσεων, παράλληλων με τις μπασκετικές αναμετρήσεις, με στόχο την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Πρέβεζας, προάγοντας αξίες όπως η αλληλεγγύη και ο ανθρωπισμός, στενά συνδεδεμένες με την έννοια του αθλητισμού.
Η εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου Ελευθερία Αγγέλη, ευχαρίστησε το Σύλλογο και έδωσε συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία, προτρέποντας και άλλα σωματεία στη στήριξη των κοινωνικών δομών του Δήμου μέσα από τον αθλητισμό. 
Στο έγγραφό του ο Άκτιος Απόλλων αναφέρει:

atpreveza.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>