«

»

Ιούλ 08

Πολιτιστικό 3ήμερο Στον Πλάτανο!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος » Ο Πλάτανος» διοργανώνει και φέτος το καθιερωμένο καλοκαιρινό πολιτιστικό τριήμερο εκδηλώσεων, με τη συνεργασία του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν τη Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, 11, 12 και 13 Ιουλίου 2016, στην πλατεία του Πλατάνου, ξεκινούν τις 9:00 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό..

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Δευτέρα 11 Ιουλίου – «Λαϊκή Βραδιά» η Λαϊκή Ορχήστρα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών, θα παρουσιάσει τραγούδια Ελλήνων δημιουργών.

Τρίτη 12 Ιουλίου – «Μια φορά κι έναν καιρό» η ομάδα αφήγησης «Αδράχτι» θα παρουσιάσει λαϊκά παραμύθια με συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση θεατρικής παράστασης, από το παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, που τιμά τις εκδηλώσεις του Συλλόγου με τη συμμετοχή της.

Τετάρτη 13 Ιουλίου – «Πέρα από το Αιγαίο» η μεικτή χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Πλάτανος» με τη διεύθυνση και επιμέλεια του μουσικού Γιάννη Σταύρου και συνοδεία ορχήστρας, παρουσιάζει μουσικό αφιέρωμα με τραγούδια από τη Σμύρνη και τον Πόντο.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>