«

»

Ιούλ 02

Περιφέρεια Ηπείρου: Παραδόθηκαν πιστοποιητικά χρήσης αυτόματων απινιδωτών

 

Τα 60 πρώτα πιστοποιητικά χρήσης αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Επιμόρφωσης στην Καρδιακή Αναζωογόνηση προς πολίτες που εκπαιδεύτηκαν στο πλαίσιο προγράμματος που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, παραδόθηκαν σήμερα.

Στην πρώτη φάση του προγράμματος, εκπαιδεύτηκαν στην χρήση τους κάτοικοι των Δ.Κ. Βασιλικής και Λογγάδων, μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων και δικαστικοί υπάλληλοι, μέλη των Αρσακείων Σχολείων Ιωαννίνων, της Ι.Μ. Καστρίτσας, του ΕΑΝΚΙ και του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου (Πλ. Πάργης).

Σε δηλώσεις του ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Οδυσσέας Πότσης, σημείωσε πως το εγχείρημα της τοποθέτησης εξωτερικών απινιδωτών που ξεκίνησε η Περιφέρεια σε συνεργασία με φορείς και επιχειρήσεις της Ηπείρου, ολοκληρώνεται πλέον με την εκπαίδευση πολιτών στην χρήση τους.

Το πιστοποιητικό του έλαβε σήμερα και ο κ. Γιώργος Μακρής, που πρόσφατα χρειάστηκε να κάνει χρήση των γνώσεών του σε δύο συμπολίτες σε περιστατικό που σημειώθηκε στην πλατεία Χατζή.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>