«

»

Οκτ 25

Ο κύβος ερρίφθη … Ανεβαίνει ο υδράργυρος στις προεκλογικές διεργασίες … ΖΑΓΟΡΙ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ … 

 

Όπως φαίνεται, η απόφαση του πρώην Δημάρχου Τύμφης Γιώργου Σουκουβέλου να θέσει υποψηφιότητα για να είναι υποψήφιος στο δήμο Ζαγορίου , πρέπει να θεωρείται ειλημμένη και, 

σύμφωνα με πληροφορίες του okoytsompolis,gr, η ανακοίνωσή της είναι πλέον ζήτημα χρόνου. 

Ωστόσο, ο κ. Γιώργος Σουκουβέλος πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του θέλει να λύσει και την τελευταία εκκρεμότητα σε ό,τι αφορά την παράταξη.

Η επιλογή του χρόνου της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του για τον δήμο Ζαγορίου αποτελούσε καθαρά ζήτημα τακτικής, το οποίο σχετιζόταν κυρίως με την πολιτική στήριξη που στο μεταξύ εξασφάλιζε από τα στελεχοι του.

Οι επιλογές του συνδυασμού του πρώην Δημάρχου Τύμφης Γιώργου Σουκουβέλου,δείχνει ότι είναι αποδεχτές από όλους , με τη συμμετοχή και ορισμένων ατόμων που είχαν ασχοληθεί με τα κοινά στο παρελθόν, αλλά και αρκετών ατόμων που αναζητούνται ακόμα. 

Με αυτά τα δεδομένα, και με δεδομένη τη μεγάλη συσπείρωση όλων των δυνάμεων του δήμου Ζαγορίου στο πρόσωπο του κ. Γιώργου Σουκουβέλου, η εκτίμηση που είμαστε σε θέση να εκφέρουμε με αυξημένη βεβαιότητα είναι ότι, στις επικείμενες εκλογές ,σε μία εκλογική αναμέτρηση που θα έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα την χαρακτηρίσουν ως ιδιαίτερα πολωτική και σκληρή,όλα δείχνουν ότι η υποψηφιότητά του θα πιάσει κορυφή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας μάλιστα, καταφέραμε να μάθουμε και το όνομα της παράταξης … ΖΑΓΟΡΙ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ …
Γ.Ρ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>