«

»

Μαρ 11

Οι «Τρελοί» Της Θεσσαλονίκης Στο 11ο Motor Festival Των Ιωαννίνων

Οι «τρελοί» της Θεσσαλονίκης στο 11ο Motor Festival των Ιωαννίνων

Οι Greek Stunt Riders (GR.ST.R), που φέρνουν… πανικό στο άκουσμα τους, είναι έτοιμοι να ξεσηκώσουν τα πλήθη στην πιο δημοφιλή γιορτή του Ελληνικού Motorsport, στο Motor Festival!
Από τις 30 Μαρτίου έως και την 1η Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στο Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων, με την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών, το 11ο Motor Festival και οι… τρελοί της Θεσσαλονίκης θα είναι εκεί!
Οι Greek Stunt Riders είναι μια ιδιαίτερη ομάδα νέων αναβατών από τη Θεσσαλονίκη, που εξειδικεύεται στους αγώνες δεξιοτεχνίας με μοτοσυκλέτα και

σε ξεχωριστά και άκρως εντυπωσιακά stunt shows.
Για τις συγκεκριμένες δεξιοτεχνίες χρειάζεται πρώτα από όλα αγάπη για τη μοτοσυκλέτα από τους αναβάτες και δεύτερον άριστος χειρισμός αυτής, ώστε να μπορέσει να γίνει προέκταση του σώματός τους.
Ως γνωστόν, όμως, η εξοικείωση έρχεται μετά από πολλές ώρες προπόνησης και η συγκεκριμένη ομάδα περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας της στους δύο ή και πολλές φορές στον έναν τροχό και είναι σε θέση να προσφέρει εντυπωσιακά stunt shows σε καθεστώς απόλυτης ασφάλειας!
Αυτά θα απολαύσουν όσοι βρεθούν το τριήμερο 30 Μαρτίου έως και την 1η Απριλίου στο Π.Ε.ΑΚ.Ι., όπου θα στηθεί η πιο εντυπωσιακή και διαδραστική μηχανοκίνητη αρένα δράσης, που για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα έχει τέσσερα διαφορετικά επίπεδα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>