«

»

Σεπ 05

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Μπορίσοφ: Πρώην φτωχοί πια οι Βούλγαροι αφού ταξιδεύουν μαζικά στην Ελλάδα!

Με τον δικό του τρόπο σχολίασε ο βούλγαρος πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφτην κατάσταση που επικρατούσε χθες στους συνοριακούς σταθμούς προςτην Ελλάδα όταν πάνω από 80.000 Βούλγαροι πέρασαν στην Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές ή ολιγόωρη βόλτα μόνο από τον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα.

«Οι Βούλγαροι είδαν λεφτά στις τσέπες τους πια, δεν είναι ο φτωχός λαός, είδατε τι έγινε μόνο χθες στον Προμαχώνα και μόνο για μια μέρα όχι για όλη την περίοδο των διακοπών» τόνισε ο Μπορίσοφ.
«Οι Βούλγαροι αγαπάνε να ταξιδεύουν, πια έχουν και τα χρήματα να το κάνουν. Η οικονομία αναπτύσσεται, οι καταθέσεις στις τράπεζες αυξάνονται και γι’ αυτό έχουμε εικόνα σαν την χθεσινή στις εξόδους προς την Ελλάδα» πρόσθεσε ο βούλγαρος πρωθυπουργός έχοντας στο μυαλό του και τις προεδρικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Νοεμβρίου και τις επικρίσεις αρκετών ότι η οικονομική ανάπτυξη αγγίζει μόνο την Σόφια και δύο-τρεις μεγάλες πόλεις όπως η Φιλιππούπολη, η Βάρνα και ο Πύργος.

 

newpost.gr

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://okoytsompolis.gr/%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%af%cf%83%ce%bf%cf%86-%cf%80%cf%81%cf%8e%ce%b7%ce%bd-%cf%86%cf%84%cf%89%cf%87%ce%bf%ce%af-%cf%80%ce%b9%ce%b1-%ce%bf%ce%b9-%ce%b2%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b3%ce%b1%cf%81%ce%bf/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>