«

»

Ιούλ 03

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΑΣ

Η λογική και η πρακτική που εφαρμόζεται στο Ελληνικό τραπεζικό σύστημα τα τελευταία έξι χρόνια με τον διαχωρισμό καλής και κακής τράπεζας και τις ζημιές να τις πληρώνει ο Ελληνικός λαός έχει προϊστορία σε αυτή την χώρα.
Μια εταιρία εκ των μεγαλοοφειλετών του δημοσίου σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποιεί το υπουργείο οικονομικών είναι η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΡΗΤΗΣ η γνωστή με το σκάνδαλο κοσκωτά. Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία του υπουργείου οικονομικών οι οφειλές της εν λόγω τράπεζας προς το δημόσιο ανέρχονται του ποσού τον 161 εκατομμυρίων ευρώ. Το 1996 επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ και υπουργίας Γιάννου Παπαντωνίου η εν λόγω τράπεζα παραχωρήθηκε στο όμιλο Λάτση και στην τράπεζα Eurobank. Αυτό όμως που δεν προνόησε η τότε κυβέρνηση Σημίτη ήταν ότι εκτός από τα ασημικά της εν λόγω τράπεζας έπρεπε να μεταβιβαστούν και οι υποχρεώσεις της εν λόγω τράπεζας που σήμερα καλείτε για ακόμη μια περίπτωση να πληρώσει ο Ελληνικός λαός.


δείτε και τα σχετικά δημοσιεύματα εκείνης της εποχής

ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕ Η ΧΩΡΑ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>