«

»

Ιούλ 19

Γιάννενα: Η συνεδρίαση της Ν.Ε. ΚΙΝ.ΑΛ για τη συγκρότηση ψηφοδελτίων

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18/7 διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του 

Νομού Ιωαννίνων, με τη συμμετοχή των συντονιστών των Δημοτικών Οργανώσεων και των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝΗΜΑτος Αλλαγής, με θέμα «Συγκρότηση Ψηφοδελτίων -Προτάσεις Νομαρχιακών Επιτροπών», κατά την οποία κατατέθηκε το πλαίσιο και το χρονοδιάγραμμα της Α΄φάσης, με στόχο να καταλήξουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Σύμφωνα με αυτό, η Ν.Ε. Ιωαννίνων καλείται να συλλέξει όλες τις αυτοπροτάσεις ή ετεροπροτάσεις πολιτών που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι με το ΚΙΝΗΜΑ Αλλαγής στις επόμενες Εθνικές εκλογές και να προτείνει η ίδια η Ν.Ε. μέλη ή/και φίλους της παράταξης που θα δώσουν προστιθέμενη αξία σε οργανωτικό και πολιτικό επίπεδο. Η Α΄φάση ολοκληρώνεται την 24/7 και ώρα 10 π.μ. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο alkislantavos@gmail.com. Η πολιτική ετοιμότητα αλλά και η οργανωτική ολοκλήρωση του ΚΙΝΗΜΑτος Αλλαγής αποτελεί τους 2 μεγάλους πυλώνες της παράταξης. Με σοβαρότητα, συνέπεια και χωρίς αυταπάτες προχωράμε προοδευτικά, με στόχο τον πολίτη, για τον πολίτη και από τον πολίτη.

epirusblog.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>