«

»

Οκτ 08

Αποκλειστικό ντοκουμέντο με ονοματεπώνυμα   ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΠΡΟΠΥΡΓΙΑ ΤΗΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”   Η προδοσία των ελληνικών κυβερνήσεων.

Σήμερα η εφημερίδα μας – για πολλοστή φορά – θα σας παρουσιάσει κατ΄ αποκλειστικότητα ένα 

απόρρητο δελτίο πληροφοριών, που συντάχτηκε από τις Μυστικές Υπηρεσίες μας στα μέσα του 1994, και του οποίου η έρευνα και οι αποκαλύψεις επιβεβαιώνονται μετά από 24 συναπτά έτη! 

Έρευνα και συνταρακτικές αποκαλύψεις, για τις οποίες απαιτήθηκε ατέλειωτος χρόνος, με κίνδυνο της ζωής των πρακτόρων μας, που επί μήνες κοπίασαν για να συγκεντρωθεί αυτό το συνταρακτικό υλικό και να αποτυπωθεί σε τέσσερεις σελίδες! 

Υλικό όμως, που εάν είχε ουσιαστικά ληφθεί υπόψη υπό της κυβερνήσεως του Ανδρέα Παπανδρέου, σήμερα η Πατρίδα δεν θα αγωνιούσε αν θα ονομαστούν τα Σκόπια “Μακεδονία”! Όνομα, εθνότητα και γλώσσα, που αβίαστα και χωρίς κανένα συναίσθημα παραχώρησε η σημερινή κυβέρνηση των Τσίπρα, Καμμένου και Κοτζιά! 

Όμως, τότε οι Μυστικές Υπηρεσίες της Πατρίδος μας πλαισιώνονταν από πατριώτες που προάσπιζαν και διακονούσαν τα συμφέροντα της ελληνοορθοδοξίας και όχι από κρατικούς υπαλλήλους που πρώτο μέλημά τους είναι η εσωτερική αντιπαλότητα κι όχι η προάσπιση και η ασφάλεια των εθνικών μας ζητημάτων! 

Αλλά, πολλά είπαμε για πρόλογο! Ας περάσουμε στις συγκλονιστικές αποκαλύψεις, που όμοιες δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας: 

Ο ΟΗΕ ξήλωνε το πουλόβερ της Ελλάδος υπέρ των Σκοπίων… 

«Από έρευνες που ενήργησε η υπηρεσία μας, εξακρίβωσε τα κάτωθι: 

Το διεθνές PEN (Παγκόσμια Ένωση Συγγραφέων – Λογοτεχνών και Ποιητών) έχει έδρα το Λονδίνο και κάθε χώρα αναγνωρισμένη επίσημα από τον ΟΗΕ, διαθέτει δική της Ένωση (PEN). Τα Σκόπια έχουν ιδρύσει δικό τους PEN, άτυπα από το 1986 και διά μέσω των ισχυρών οργανώσεων που διέθεταν στον Καναδά, την Αυστραλία και την Ευρώπη, προέβαλαν αρχικά την προώθηση στα διεθνή συνέδρια, των πολιτιστικών τους ζητημάτων (γλώσσα, κουλτούρα, ιστορική καταγωγή) ως “Μακεδονικό Έθνος”. 

Διά μέσω του PEN, κατόρθωσαν να προωθήσουν πολλές θέσεις των, από πλευράς πολιτιστικών ζητημάτων, στα διάφορα ετήσια συνέδρια που πραγματοποιούνταν από το διεθνές PEN, αφού είχαν κατορθώσει να γίνονται αποδεκτά τα μέλη τους ως PEN της ”Ομόσπονδης Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας”.

Του Παναγιώτη Αποστόλου 

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου 

egerssi@otenet.gr 

www.egerssi.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>