«

»

Σεπ 04

Απίστευτο! Με υπουργική απόφαση αποφυλακίζονται 38.000 κρατούμενοι!

Κρατουμένους αρχίζουν να απελευθερώνουν για να μπορέσουν να χωρέσουν δεκάδες χιλιάδες άλλους, οι οποίοι κατηγορούνται -δικαίως ή αδίκως- ό,τι σχετίζονται με τηναποτυχημένη προσπάθεια πραξικοπήματος στην Τουρκία. Ήδη οι τουρκικές αρχές έχουν αφήσει 33.838 κρατούμενους ελεύθερους!

Η ανακοίνωση της απόφασης έγινε από τον υπουργό Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγ, ο οποίος ανέφερε ότι συνολικά 38.000 κρατούμενοι θα απελευθερωθούν στο πλαίσιο μεταρρυθμίσεων του ποινικού της συστήματος, ύστερα από το αποτυχημένο πραξικόπημα.
Σε διάταγμα που δημοσιεύτηκε στην τουρκική Εφημερίδα της Κυβέρνησης, φαίνεται ότι σχεδόν 8.000 μέλη των δυνάμεων της τάξης απαλλάχθηκαν από τα καθήκοντά τους, ως ύποπτα για σχέσεις με το αποτυχημένο πραξικόπημα, με 7.669 αστυνομικούς και 323 μέλη της στρατοχωροφυλακής να έχουν απαλλαχθεί από τα καθήκοντα τους.

 

rpntv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>