«

»

Ιούλ 04

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αυτές Είναι Οι Πέντε Χώρες Που Ακολουθούν Το BREXIT…


«Task Force Brexit», ονομάζεται το εμπιστευτικό έγγραφο που συνέταξαν οι συνεργάτες του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και αφορά τις χώρες που θεωρείται ότι θα ακολουθήσουν την Βρετανία στην έξοδο από την Ε.Ε.

Μάλιστα το εν λόγω σχέδιο αποκάλυψε η Handelsblatt, ενώ στην συνέχεια παρουσίασε περισσότερα στοιχεία και η εφημερίδα «Die Welt».

Κατά σειρά λοιπόν, οι 5 χώρες που θα ακολουθήσουν το Brexit, βάσει των συνεργατών του κ. Σόιμπλε, είναι:
η Γαλλία,
η Ολλανδία,
η Αυστρία,
η Φινλανδία και η Ουγγαρία.
Το έγγραφο, αποσπάσματα του οποίου είχε αποκαλύψει νωρίτερα η, αναφέρει ακόμη ότι η αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι η συνεισφορά της Γερμανίας στον ετήσιο κοινοτικό προϋπολογισμό θα μπορούσε να αυξηθεί έως και κατά 3 δισεκατομμύρια ευρώ.
Βέβαια, ο εκπρόσωπος του κ. Σόιμπλε Μάρτιν Γιέγκερ, δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα για το «καυτό» έγγραφο, κατά την ενημέρωση των συντακτών, γεγονός που δημιούργησε πολλά ερωτηματικά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>