«

»

Φεβ 16

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Άρτα: «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» – Δωρεά εξοπλισμού στο Ειδικό Γυμνάσιο και το Ειδικό Δημοτικό Άρτας

Το Ειδικό Γυμνάσιο και το Ειδικό Δημοτικό σχολείο, επισκέφθηκαν πριν λίγες ημέρες, η συντονίστρια του παραρτήματος Ηπείρου (Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας) του Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα», Κατερίνα Μπότσιου και αντιπροσωπεία, των μελών του Πανελληνίου Αθλητικού, για την παράδοση και παραλαβή της δωρεάς χρημάτων, καθώς και την παράδοση του εξοπλισμού, στους Διευθυντές και το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων.

Η συγκεκριμένη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε, αφού, προηγήθηκε η επιτυχημένη εκδήλωση του παραρτήματος, στην Άρτα, στα μέσα Δεκεμβρίου.
Η συντονίστρια του παραρτήματος Ηπείρου, κα. Μπότσιου και τα μέλη του Σωματείου «Καλλιπάτειρας», επισκέφθηκαν, αρχικά, το Ειδικό Δημοτικό σχολείο, όπου ο Διευθυντής Χρήστος Γεώργος ευχαρίστησε τη συντονίστρια του παραρτήματος και τα μέλη της Άρτας, τονίζοντας το έργο, που προσφέρει στην κοινωνία το Σωματείο «Καλλιπάτειρα» και η Πρόεδρός του Κατερίνα Παναγοπούλου, Εθνική Πρέσβυς της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για την Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι.
Στην συνέχεια, η κα. Μπότσιου, παίρνοντας το λόγο, με συγκίνηση και χαρά, ευχαρίστησε, πρωτίστως, την Πρόεδρο κα. Παναγοπούλου, για την πρωτοβουλία της ίδρυσης του παραρτήματος του Σωματείου στην Ήπειρο.
Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στη μεγάλη διάθεση προσφοράς από τα μέλη του παραρτήματος Άρτας, τα οποία συνεχίζουν να εργάζονται με αγάπη, προσφέροντας χρήσιμο, κοινωνικό έργο στην πόλη.
Ακολούθησε η επίσκεψη στο Ειδικό Γυμνάσιο, όπου ο Διευθυντής Γεώργιος Τζιόκας και το εκπαιδευτικό προσωπικό ευχαρίστησε τη συντονίστρια και τα μέλη του παραρτήματος Άρτας.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://okoytsompolis.gr/%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b1-%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%b5%ce%ac-%ce%b5%ce%be%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>